20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Vali Kerem Al, “Karaçay Vadisinin dokusu bozulmamalı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, “Karaçay Vadisinin dokusu bozulmamalı”
Abone ol
Vali Kerem Al, Osmaniye Gazeteciler Cemiyetine iadeyi ziyarette bulundu.
Vali Kerem Al, Osmaniye Gazeteciler Cemiyetine iadeyi ziyarette bulundu.

Vali Kerem Al’ı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gökhan Erkmen, Yönetim kurulu ve dernek üyeleri karşıladı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinin iadeyi ziyaret olduğunu belirten Vali Kerem Al, ildeki yerel gazetelerin sorunları ve kamuoyu tarafından takip olayları ile ilgili bilgiler aldı.

Vali Kerem Al, Karaçay Vadisinde geçtiğimiz günlerde bazı sivil toplum kuruluşları tarafından burada yapılan inşaat çalışmaları ile ilgili  tepki eylemine de değindi.

Vali Kerem Al, Karaçay Vadisi üzerinde Osmaniye İl Genel Meclisi’nden çıkan bir kararla Ankara’nın da onayı alınarak bir maden inşaat çalışmalarının başlatıldığını öğrendiği belirterek, yasal prosedürler ölçüsünde çalışma yapıldığını sandığını belirtti.

Karaçay Vadisini önemsediklerini belirten Vali Kerem Al, yüklenici firmanın yasal engelleri yoksa bir şey yapamayacaklarını, ancak gerekli takibinde yapılmasından yana olduğunu söyledi.

Burada yapılacak olan çalışmalar sırasında kamyonların geçiş güzergahı ile ilgili kaygılarının da bulunduğunu belirten Vali Kerem Al, Karaçay vadisi üzerinde bazı projelerinin bulunduğunu söyledi.

Eskişehir’in Porsuk çayında yapılan düzenleme gibi bir düzenlemenin Karaçay Vadisi üzerinde yapmayı düşündüklerini belirten Vali Kerem Al, yürüyüş yolu, piknik alanları için ödenek ayrıldığını söyledi.

DSİ tarafından  30 trilyon liralık bir yatırımla, dere yatağının çevre düzenlemesi, istinat duvarları yapımı gibi çalışmaların da yapıldığını belirten Vali Kerem Al, özellikle Osmaniyelilerin yaz aylarında rahat edebilmeleri için Karaçay Vadisi’nin halkın dinlenmesi açısından kullanım alanlarına açılması gerektiğini bildirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar