25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

Vali Kerem Al Hemite, Köyyeri ve Kırmacılı Köylerini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al Hemite, Köyyeri ve Kırmacılı Köylerini ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al Hemite, Köyyeri ve Kırmacılı köylerini ziyaret etti.
Osmaniye Valisi Kerem Al Hemite, Köyyeri ve Kırmacılı köylerini ziyaret etti.

Vali Al’ın ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz de bulundu.

Vali Kerem Al, ilk olarak ziyaret ettiği Hemite Köyünde, çocuklar tarafından nergislerle karşılandı. Ziyaretinin devamında Yaşar Kemal Parkında incelemelerde bulunan Vali Al, Hemite Köyü Muhtarı Hüsnü Göktuğ Cömert’ten parkta yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köy Muhtarı Cömert, Yaşar Kemal Parkına 6 kamelya yapıldığını belirtti.

Parkta incelemelerde bulunan Vali Kerem Al, Yaşar Kemal’in özgeçmişinin bulunduğu kitabenin yıpranmış olması sebebiyle yenilenmesi talimatını verdi.

Ziyaretinin devamında Hemite Köyüne giden Vali Al, ilk olarak Köy sakini hanımlarla sohbet ederek, köylerinde herhangi bir sorun ya da ihtiyaçlarını olup olmadığını sordu. Köy sakinleri ise Vali Kerem Al’a teşekkür ederek, köylerinde hiçbir sorun yaşamadıklarını söylediler ancak Vali Kerem Al’dan köylerinde spor yapabilecekleri aletler yapılmasını rica ettiler. Vali Al, konunun inceleneceğini söyledi.

Daha sonra köy meydanında Hemite Köyü sakinleri ile bir araya gelen Vali Kerem Al, Muhtar Cömert’ten köy hakkında bilgi aldı. Köyü hem ziyaret etmek hem de sorunlar ve ihtiyaçlar varsa yerinde görerek, imkânlar ölçüsünde çözüm bulmak için ziyaretlerini gerçekleştirdiğini belirten Vali Al, daha sonra köy sakinlerini dinledi. Ziyareti sırasında, Hemite Kalesine giden yolun bozuk olduğu bilgisi verilmesi üzerine Hemite Kalesine çıkarak kale yolunda incelemelerde bulunan Vali Kerem Al, yolun yapılması için gerekli incelemelerin yapılması talimatını verdi.

Hemite Köyü ziyaretinin ardından Köyyeri Köyüne giden Vali Kerem Al, Köy Konağında Köy Muhtarı Veli Usta ve köy sakinleri tarafından karşılandı. Vali Al’a köyün sağlık, eğitim ve tarım durumu konusunda bilgi veren Köy Muhtarı Usta, köyün girişindeki köprülerin eski olduğunu söyledi. Gerekli incelemelerin yapılacağını belirten Vali Al, taleplerin imkânlar ölçüsünde değerlendirileceğini kaydetti. Köy sakinleri ise Vali Kerem Al’a köylerini ziyaret ettiği için teşekkür ettiler.

Vali Kerem Al, son olarak Kırmacılı Köyünü ziyaret etti.

Köyün sakinleri ile Köy Konağında bir araya gelen Vali Kerem Al, Köy Muhtarı Ertuğrul Gül’den köy hakkında bilgi aldı.

Köy Muhtarı Gül, köyün herhangi bir ihtiyacı bulunmadığını belirterek, köye yapılan yatırımlar için teşekkür etti. Köy sakinleri ile de bir süre sohbet eden Vali Al, daha sonra köyden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar