28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Vali Kerem Al'dan 23 Nisan Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al'dan 23 Nisan Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Osmaniye Valisi Kerem Al, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Al şunları kaydetti: "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi; kader birliği içinde, istiklâl ve istikbal mücadelesini elbirliğiyle, gönül birliğiyle gerçekleştirmeye azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır. "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" ilkesiyle yapılan bu ulvi mücadele ile, ecdadımız birlik ve beraberliğinden ödün vermeden; vatanına,  bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır.

İstiklâl mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi millî birliğimizin, millî mutabakatımızın, millî egemenliğimizin en somut tecellisi olmuş, demokratik zemin üzerinde yükselen cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır.

23 Nisan Bayramı ile milletimize verilen diğer mesaj; geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızı Ülkesini ve Milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, sorumluluk bilinci içerisinde geleceğe daha güvenle bakan bireyler olarak yetiştirmenin ve en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın hepimizin görev ve sorumluluğu olduğudur."

Tüm çocukların bayramını kutlayan Vali Al, "Sizler ülkemizin ümidi, istikbali ve yarınlarısınız. Bu inançla bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz. İnanıyoruz ki geleceğin Türkiye'si sizlerle daha aydınlık, sizlerle daha mutlu, sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. 

Sizlerden tek beklentimiz ve arzumuz, güzel ülkemizi sizlere teslim edeceğimiz konum ve durumundan, çok daha iyi bir şekilde sizlerden sonraki nesillere teslim etmenizdir. Bu işi başarmanız için de çok çalışmak, çok gayret sarf etmek ve yüce milletimizin evlatları olarak birbirinizi daha çok sevmek durumundasınız. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclisteki tüm milletvekillerini bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyor, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar