20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Vali Kerem Al başarılı sporcuları ödüllendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al başarılı sporcuları ödüllendirdi
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, kickboks, güreş ve atletizm müsabakalarında derece elde eden sporcuları altınla ödüllendirdi.
Osmaniye Valisi Kerem Al, kickboks, güreş ve atletizm müsabakalarında derece elde eden sporcuları altınla ödüllendirdi.

Sporcularla Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonunda bir araya gelen Vali Al, tüm sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Sporculara ziyaretlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile sporcuların antrenörleri Kenan Karık, Fatma Batçık ve Mustafa Yiğit eşlik etti.

Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir müsabakalar ve dereceye giren Osmaniyeli sporcular hakkında Vali Kerem Al’a bilgi verdi.

Ökkeş Demir, Eşe Nur Köseli’nin 2015 Birinci Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonasında Bayanlar Balkan üçüncülüğünü elde ettiğini, Oğuzhan Usta’nın ise 2015 İzmir Naili Moran Atletizm yaş grupları Türkiye Şampiyonasında cirit atma dalında Türkiye birincisi ve 53 metre ile Türkiye Rekortmeni olduğunu belirterek; 2015 Isparta büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kickboks Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Gençler Türkiye Şampiyonu Müge Taşdelen, Büyükler Türkiye ikincisi Yusuf Söyler, Büyükler Türkiye ikincisi Alper Çakar, Büyükler Türkiye ikincisi Hakkı Çakar, Büyükler Türkiye üçüncüsü Oktay Çakar, Gençler Türkiye ikincisi Nurten Çatalbaş, Gençler Türkiye üçüncüsü Vildan Karık, Yıldızlar Türkiye ikincisi Ferit Özdemir, Yıldızlar Türkiye üçüncüsü Ahmet Kaya, Minikler Türkiye Şampiyonu Furkan Nacar, Minikler Türkiye ikincisi Zişan Yılmaz, Minikler Türkiye üçüncüsü Zeynep Demir, Minikler Türkiye üçüncüsü Berkay Bahçeci; 2015 Bolu Minik Bayanlar Güreş Şampiyonasında Yıldızlar Türkiye ikincisi Eşe Nur Köseli,  Yıldızlar Türkiye üçüncüsü Ayşe Kaya, 14-15 Yaş Türkiye üçüncüsü Fadime Çil, 11-13 Yaş Türkiye üçüncüsü Aslı Sedanur Çil, 11-13 Yaş Türkiye üçüncüsü Ümmü Gülsüm İnan ve 11-13 Yaş Türkiye üçüncüsü Fatmanur Aslan’ın ilimize başarılarla döndüğünü belirtti.

Sporcularımızın başarısının ilimize gurur verdiğini ifade eden Vali Kerem Al, tüm sporcuları ve antrenörleri tek tek tebrik ederek altınla ödüllendirdi. Sporcularımızın ilimizi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyen Vali Kerem Al, sporculara derslerini de ihmal etmemelerini tavsiye ederek, hem eğitim hem de spor hayatlarında başarılar diledi. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar