20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Vali Dr. Oduncu’dan “Anneler Günü” mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Dr. Oduncu’dan “Anneler Günü” mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Vali Dr. Oduncu mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisi şüphesiz anne sevgisidir. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik etmektedir. Annelik dünyada başka hiçbir şeyle kıyaslanmayacak yüce bir duygudur. Anneler, sınırsız sevginin, engin hoşgörünün, iyiliğin, şefkatin, merhametin en temiz ve masum duyguların sembolleridir.


Çocukların ilk öğretmeni annedir. Hayata dair her şey önce anneden öğrenilir. Toplum annelerin yetiştirdiği nesillerin omuzlarında yükselir. Güçlü ve parlak bir gelecek istiyorsak, annelerimize en iyi şartları sağlayabilmeli, onların çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirebilmeleri için tüm imkânları seferber etmeliyiz.


Dünyadaki bütün kötülükleri yenebilecek en etkili güç sevgidir. Sevgi de anneyle başlamaktadır.  Çocuklarımız dünyaya geldiklerinde anne sevgisiyle beslenmektedirler. O sevgi çocukla büyür, tüm güzelliklerin harcı olur. Bizler sevgi ve kardeşlik duygusunu tüm bireyler arasında tesis edebilirsek, şiddeti ve kötülükleri önleyebiliriz.


Anneler her zaman çocukları için bir kutup yıldızıdır. Çocuklar daima onun ışığı ile onun sevgisini hissederek doğru yolu bulmaktadırlar. Bu yüzden hepimizin annelerimize karşı büyük sorumlulukları var. Onların bizden tek beklentisi olan sevgi ve saygıyı hayatlarının sonuna kadar ihmal etmeden göstermeliyiz. İyi ve kötü günlerinde her zaman annelerimizin yanında olmalıyız.


Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Varlığıyla bizlere güven ve güç veren annelerimizin gülen yüzleri, sevgi ve umut dolu kalpleri, onlara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmenin huzurunu bizlere yaşatacaktır.


Bugün dolayısıyla tüm şehit annelerine Osmaniyeliler adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz, şehitlerimizin yadigârı annelerimizi bağrına basmaktadır. Onlar hepimizin annesidir. Onlara her zaman destek çıkacak ve onları sevgiyle kucaklayacağız.


Bu duygu ve düşüncelerle, baştâcımız annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyor; dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat dilerken, sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar