24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5179
EURO34.8317
ALTIN2426.9

Vali Dr. Oduncu Toprakkale'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Dr. Oduncu Toprakkale'de
Abone ol
Vali Dr. Mehmet Oduncu, Toprakkale ilçesini ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Vali Dr. Mehmet Oduncu, Toprakkale ilçesini ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu. 


Beraberinde eşi Dr. Nuray Oduncu  ile birlikte Toprakkale'ye gelen Vali Oduncu, Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak ve eşi tarafından karşılandı.


Vali Oduncu'nun ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halil İbrahim Kahraman da bulundu.


İlk olarak Toprakkale Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Oduncu, Kaymakamlık makamında, Kaymakam Murat Uzunparmak'tan ilçe hakkında bilgi aldı.
 

Toprakkale ilçesinde yaptığı incelemelerin devamında Toprakkale Belediyesini de ziyaret eden Vali Oduncu, Belediye binası önünde Belediye Başkanı İbrahim Demirci ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından karşılandı.


Belediye Başkanı İbrahim Demirci'ye görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Oduncu, "Toprakkale ilçemize güzel hizmetlerde bulunmanızı, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm için gayret gösteren bir Belediye Başkanı olmanızı temenni ediyorum. Elbette, kamu görevlileri olarak, hepimizin önceliği, hak ve hukuka riayet etmek, tüm vatandaşlarımıza karşı adil davranmak. Sizler bir siyasi partiden aday oluyorsunuz, vatandaşlarımız teveccüh gösteriyor ve sizleri bulunduğunuz görevlere getiriyorlar. Seçildikten sonra ise sadece size oy verenlere değil herkese hizmet etmekle yükümlü oluyorsunuz. Sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum" diye konuştu. Belediye Başkanı İbrahim Demirci ise Vali Oduncu'ya ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, Belediyenin borçlarından yakınarak bu konuda yardım talep etti.


Vali Oduncu, Toprakkale Belediyesini ziyaretinin ardından 16 derslikli Mehmet Cevlani Önal Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. 1 ay içerisinde bitirilmesi planlanan okulun bahçesine yürüyüş parkuru ve spor alanları yapılması talimatını veren Vali Oduncu, ortaokul olarak planlanan okulun ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda uygun görülen başka bir okula tahsis edilebileceğini, buna ilçe yönetiminin karar vermesinin en doğru sonucu vereceğini söyledi.


Vali Oduncu son olarak Tüysüz Belediyesini ziyaret ederek, tekrar Belde olan Tüysüz Belediye Başkanlığına vekalet eden Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak'tan bilgi aldı.


Vali Oduncu, Tüysüz Beldesi ziyaretinin ardından Toprakkale'den ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar