19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.8405
EURO34.6919
ALTIN2515.3

Vali'den Şehit Ailesi ve Gazilere ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali'den Şehit Ailesi ve Gazilere ziyaret
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Şehidimiz Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz’ın ailesi, Gazimiz Deniz Piyadesi Komando Er Kadir Aslankarayiğit ve Kore Gazimiz Hacı Abdullah Şanlığ’ı evlerinde ziyaret etti. 

ValiÖmer Faruk Coşkun, Şehidimiz Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz’ın ailesi, Gazimiz Deniz Piyadesi Komando Er Kadir Aslankarayiğit ve Kore Gazimiz Hacı Abdullah Şanlığ’ı evlerinde ziyaret etti. 

Vali Coşkun’un ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.

İlk olarak Kore Gazimiz Hacı Abdullah Şanlığ’ı ziyaret eden Vali Coşkun, bir süre önce ameliyat olan Gazimize geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Acil şifalar diliyorum. Allah sağlık, afiyet versin” dedi.

Vali Coşkun, ziyaretinin sonunda, Gazimiz Hacı Abdullah Şanlığ ve ailesine sağlıklı ve güzel bir ömür dileyerek, “Kapımız, gönlümüz size her daim açık. Bir sıkıntınız, bir derdiniz olursa, her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim” diye konuştu.

Daha sonraki ziyaretini Gazimiz Deniz Piyadesi Komando Er Kadir Aslankarayiğit’in evine gerçekleştiren Vali Coşkun, Gazimiz ve ailesi ile bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan telsizleri merak eden Gazimizin çocuklarına telsiz hakkında bilgi verdi. Küçük Mehmet jandarma telsizinden “Görevdeki asker ağabeylerime başarılar diliyorum” mesajı gönderdi.

Vali Coşkun, ziyaretinin sonunda Gazimiz ve ailesine sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, son olarak Şehidimiz Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz’ın ailesinin Sakızgediği Köyündeki evlerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Osmaniye Valiliği tarafından yaptırılan ve üzerinde Şehidimizin fotoğrafının ve “vatan size minnettardır” yazısının yer aldığı tablo, Vali Coşkun tarafından Şehidimizin babasına takdim edildi.

Aile ile bir süre görüşen Vali Coşkun, aileye sabır dileklerini ileterek, “Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin aileleri için ne yapsak azdır. Her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.

Vali Coşkun ve protokol mensupları ziyaretlerinin sonunda, Şehidimizin kabrini de ziyaret ederek, dua okudular.

Şehidimizin ailesi ve gazilerimiz ile aileleri Vali Coşkun ve protokol mensuplarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar