28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Vali'den "Kemerin Ses Getirsin" Kampanyasına Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali'den "Kemerin Ses Getirsin" Kampanyasına Destek
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan "Kemerin Ses Getirsin" kampanyasına destek vererek, vatandaşlara emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulundu.

Osmaniye ValisiÖmer Faruk Coşkun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan "Kemerin Ses Getirsin" kampanyasına destek vererek, vatandaşlara emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulundu.

Aracında emniyet kemerini takan Vali Coşkun, "Bayramda yola çıkan vatandaşlarımızın sağ salim sevdiklerine ulaşmalarını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Güvenli bir yolculuk için, hayatı korumak için hepimizin kemeri ses getirsin." diye konuştu.

Vali Coşkun daha sonra, beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ile birlikte Tufan İzgi Tesisleri civarındaki trafik uygulama noktasını ziyaret ederek denetlemelerde bulundu.

Trafik ekipleri tarafından yürütülen uygulama çerçevesinde yol güzergâhında durdurulan araçlarda bulunan vatandaşların bayramını kutlayan Vali Ömer Faruk Coşkun, bayramlarda karayollarındaki hareketliliği arttığını ifade ederek, sürücülerden özellikle uykusuz ve yorgun olarak trafiğe çıkmamalarını, emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını, seyir halinde cep telefonu kullanmamalarını, trafik kurallarına hassasiyetle uymalarını istedi.

Seyahat eden vatandaşlara hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar dileklerini de ileten Vali Ömer Faruk Coşkun, "Bayram sevincimizi gölgeleyecek, bu sevincimizi acıya dönüştürecek tutum ve davranışlardan lütfen özellikle kaçınalım. Seyahat eden tüm vatandaşlarımıza kazasız belasız, hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

"KEMERİN SES GETİRSİN" YARIŞMASI
Aileleri ile seyahat eden çocuklarla da bir süre sohbet eden Vali Coşkun, 09-31 Ağustos tarihleri arasında Kurban Bayramı tatil dönemi süresince trafik güvenliğine yönelik farkındalığı artırmak amacıyla çocuklara yönelik Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin sloganıyla Kemerin Ses Getirsin isimli ödüllü video yarışması düzenlendiğini ifade ederek, “Yarışmaya katılmak için trafikte aileleri ile birlikte seyahat eden çocuklarımızın, araç sürücüsü ve araçtaki diğer yolcuları emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilinçlendirdiği ve uyardığı görülen videolarını #kemerinsesgetirsin hashtagi ile etiketleyerek TrafikEgm Twitter adresine göndermeleri gerekiyor.

Yarışma sonunda gönderilen videolardan en çok beğeniyi alan ilk 100 çocuğumuza scooter, kask ve koruma ekipmanı hediye edilecek.”dedi.

Trafik ekipleri seyahat eden vatandaşları trafik güvenliği hakkında bilgilendirerek, broşür dağıttılar.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar