28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3302
EURO35.0914
ALTIN2298.0

Vali Coşkun’dan Zafer Bayramını mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’dan Zafer Bayramını mesajı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, 30 AğustosZafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Coşkun mesajında şu görüşlere yer verdi: 
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında, Türk milletinin hürriyet aşkı ve vatan sevgisiyle kazanmış olduğu 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 96. Yıl Dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. 

Milletimizin bağımsızlığına her şeyden daha fazla önem verdiğinin nişanesi olan 30 Ağustos'ta, Kutsal bildiğimiz vatanımızın savunması için Aziz Milletimiz, çok büyük bir destan yazmış, Malazgirt Savaşı ile Anadolu’nun kapılarını açan ecdadımız, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile Anadolu’nun sonsuza dek Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermiştir. 

Milli birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatı olan 30 Ağustos Zaferi; milletimizin tarih boyunca var olan bağımsızlık inancının, vatan ve bayrak sevgisinin ölümsüz bir ifadesi, Türk Ordusu'nun da disiplin ve kahramanlığının göstergesidir.
Aziz Hemşerilerim 
Tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içinde, kararlı duruşuyla aşan aziz milletimiz bugün de İstiklalimizi tehdit eden dış güçler ve onların içerdeki uzantıları olan şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vermekten asla çekinmemiştir ve çekinmeyecektir.

Unutmayalım ki; Tarihte hiçbir dönem dayatma ve sömürüyü kabul etmeyen bir milletin fertleri olarak bugünkü mevcudiyetimizin yegâne dayanağı da aynı onurlu duruştur.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar