20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Vali Coşkun’dan TÜMSİAD’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’dan TÜMSİAD’a ziyaret
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Tüm Sanayicileri Derneğini ziyaret ederek kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Tüm Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret ederek kahvaltıda bir araya geldi.

Vali  Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Şube Başkanı Murat Özkardeş; TÜMSİAD’ın vizyonu misyonu kuruluş amacı hakkında bilgiler vererek, Osmaniye Şube olarak Yapmış oldukları çalışmalardan sözetti.
 
Özkardeş  konuşmasında; “Osmaniye’nin geleceği ve vizyonu için istişare şart, devlet ve millet olarak bizim bir kuruş çöpe atılacak paramız yok,  örneğin, Otoğar, sebze hali, stadyumlar, vs vs Yapılacak Büyük Projeleri bu günü veya 20 yıl değil de en az 100 yıl düşünülerek ve iyi planlanıp istişare yapılarak geçmişten ders çıkarıp uygulamaya koymalıyız, büyük tesisler günü birlik kararlarla yapılamaz, biz her 10 yılda bir yapboz yapacak kadar zengin bir ülke değiliz, istişare edilerek yapılması elzemdir”dedi.

2023 Rüyalar şehri projesinden bahseden Özkardeş; Geçtiğimiz yıllarda Osmaniye’ye ışık tutmak veya yön vermek için, Osmaniye TÜMSİAD olarak 2023 Rüyalar Şehri Projemizi oluşturduk, Osmaniye ye yön veren ve her şeyi ile Osmaniye ye mal olmuş kişilerin fikirlerini alarak, bu fikirleri kitap haline ve görsel hale getirerek şehre yapılması ve geleceğimize yön vermesi için bir çalışma yaptık, yaptığımız çalışmanın içindeki projelerin bir kısmı hayata geçti ve yapılan çalışmanın olumlu olduğu gördük diye Konuştu.

Osmaniye ile ilgili alınacak kararlarda STK’lar ile istişare yapılması gerektiğini belirten Özkardeş, STK’lar ile istişareler yapmak yatırımların ve alınacak kararların daha verimli olmasını sağlayacaktır. TÜMSİAD olarak bu konuda her türlü katkıyı yapmaya ve her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

TÜMSİAD Şube Başkanı ve Yönetimine nazik devletlerinden dolayı teşekkür eden Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, sivil toplum kuruluşlarıyla yakın işbirliği içerisinde olduklarını kesinlikle TÜMSİAD başkanı Murat Özkardeş beyin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum istişare yapmalıyız diye konuştu.

STK’ların toplumlar için önemine dikkat çeken Coşkun, memleketimiz ve milletimiz için herkesle bir araya gelip, Osmaniye için üzerimize düşen görevleri de yerine getireceğiz, TÜMSİAD Olarak istişare ederek yapmış olduğunuz 2023 Rüyalar Şehri Projenizi takdir ediyor, bu güzel çalışmadan dolayı siz ve ekibinizi tebrik ediyorum. Yapılan çalışmalarda sizin de söylediğiniz gibi istişarenin şart olduğunu bir kez daha görmekteyiz diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar