19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1

Vali Coşkun’dan Öğretmenler Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’dan Öğretmenler Günü Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında...

Osmaniye ValisiÖmer Faruk Coşkun, Mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan irfan ordusunun neferleri tüm öğretmenlerimizin 24 Kasımöğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Coşkun şöyle dedi: 
Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden biri kuşkusuz öğretmenliktir. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de öğretmenlik, bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılmasında önemli role sahiptir. Milletçe elde ettiğimiz tüm başarılarda, en büyük emek öğretmenlerimizindir. 

Bin bir meşakkatle, yılmadan, yorulmadan yüreğinde taşıdığı ışıkla rehber olan; birlik ve beraberliğin önemini, kardeşlik bilincini ve evrensel değerleri evlatlarımıza öğreten öğretmenlerimiz mesleklerden en muteberini ifa etmektedir.

Unutmayalım ki, çocuklarımızı, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerleri benimseyip özümsemiş, fertler olarak yetiştirmek, öğretmenlerimizin olduğu kadar hepimizin ortak sorumluluğudur. 

Değerli Öğretmenler
İstikbale güvenle bakan ve bu yolda fedakârca çalışan sizler, ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağısınız. Bu nedenledir ki insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, idealizmlerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan siz değerli öğretmenlerimiz sayesinde güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetişecek ve bu nesillerle birliğimizi, dirliğimizi, varlığımızı ilelebet sürdüreceğiz.

Ülkemizin fikir, kültür, sanat, bilim, siyaset alanında öne çıkan bütün değerlerinde bir çömlek ustasının testide bıraktığı iz gibi öğretmenlerimizden izler vardır. Nasıl ki Osman Gaziyi Şeyh Edebali, Fatih’i Akşemseddin yetiştirmiş ve çağ açıp çağ kapatmalarına vesile olmuşsa, Allah’ın izniyle yeryüzünün bütün mazlumlarına umut olacak bir neslin yetişmesine de sizler vesile olacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimizi sağlık, mutluluk ve başarı dilekleriyle sevgi ve saygıyla selamlıyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar