19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3404
EURO35.1706
ALTIN2240.9

Vali Coşkun’dan 23 Nisan Bayram mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’dan 23 Nisan Bayram mesajı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Coşkun mesajında şu görüşlere yer verdi: 
“Milli iradenin tecelligahı, demokratik rejimimizin kalbi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıl dönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 98 yıl önce bugün Ankara'da açılması hepimiz için büyük bir gurur olduğu gibi tarihimizin de dönüm noktasıdır. TBMM’nin açıldığı bu gün, milletimizin istiklal uğrundaki kararlılığını ve istikbale ilişkin umudunu paylaştığı gün olmuştur. Genci, yaşlısı, kadını, erkeğiyle omuz omuza veren milletimiz, hürriyet ve bağımsızlığına kasteden düşmanlara karşı “Hakkıdır Hakk'a tapan milletimin istiklal” diyerek destansı bir mücadele vermiş, Türk milletini devletsiz hale getirmek, hürriyet ve istiklaline tümden son vermek isteyen emperyalist güçlerin planlarını, Milli İradeyi hâkim kılıp TBMM’ni açarak bozguna uğratmıştır.

“Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır'' parolasıyla yürütülen istiklal mücadelesi, TBMM'nin açılması, vatanın kurtarılması ve Cumhuriyet'in ilan edilmesiyle nihai hedefine ulaşmıştır. Bizlere düşen ise bu hedefi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımaktır.

Sevgili Çocuklar
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Meclisimizin açıldığı günü sizlere bayram olarak armağan ederken, çocuklara güvenini ve sevgisini de ortaya koymuştur. Dünyada hiçbir ülke yoktur ki, böyle yüce bir amaç için çocuklarına bayram hediye etmiş olsun. Önümüzdeki yıllarda ülke yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Sizlerin ülkemizi daha da güçlendirerek, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinize inancım tamdır. Sizleri çok seviyor, sizlere güveniyoruz. Sizler, milletimizin en değerli varlığı, sevinç ve ümit kaynağısınız. Devlet ve millet olarak, çocukluğunuzu en iyi şekilde yaşayabilmeniz ve hayatınızın tüm dönemlerinde başarılı olabilmeniz için elbirliğiyle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, bütün çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar