29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3695
EURO34.9725
ALTIN2325.3

Vali Coşkun’dan 10 Kasım mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’dan 10 Kasım mesajı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Vali Coşkun mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 79. sene-i devriyesinde rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyorum.

Atatürk, siyasi ve askeri dehası, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük bir devlet adamıdır. Kahraman milletimizle birlikte yeni bir devlet kurarak bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk; fikirleri ve eserleri ile bugün olduğu gibi yarın da yaşayacaktır. Onun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve daha da yükseklere çıkarmak hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur. 

Türk milleti İstiklal Mücadelesinde gösterdiği azim ve cesaretiyle, dünyanın mazlum milletlerine esin kaynağı olmuş ve Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ileri görüşlülüğü, barışçı kimliği, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, akıl ve bilimi rehber alan öngörüsü ile yüzyıla yön veren dünya liderleri arasında seçkin yerini almıştır.

Atatürk; ülkemizi muasır medeniyetler üzerine çıkarma hedefiyle, geleceğin güçlü Türkiye’sini kurmak için var gücüyle çalışmış ve bu yolda kararlılıkla yürümüştür. Ancak Atatürk, Cumhuriyet başta olmak üzere tüm kazanım ve başarıları kendisine değil Türk milletine mal ederek, her zaman öncü ve örnek olmuştur. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla bayrağı bizden devralacaklarına, Cumhuriyetimizi çok daha güçlü bir devlet haline getireceklerine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha, vefatının 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi, gazilerimizi sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyor, saygılarımı sunuyorum.” 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar