20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Vali Coşkun’a ziyaretler devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’a ziyaretler devam ediyor
Abone ol
Osmaniye Valiliği’ne atanarak göreve başlayan Ömer Faruk Coşkun’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Osmaniye Valiliği’ne atanarak göreve başlayan Ömer Faruk Coşkun’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Vali Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ziyaretin devamında Vali Coşkun, Doç. Dr. Ruhi Ersoy ile bir süre sohbet etti. Osmaniye Milletvekili Ersoy, Vali Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyareti nedeniyle Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy’a teşekkür etti. 

BAHÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI
 
Vali Ömer Faruk Coşkun, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, AK Parti Bahçe İlçe Başkanı Mehmet Açıkgöz, Bahçe Belediye Meclisi Ak Parti Üyeleri ve AK Parti Bahçe İlçe Teşkilatı üyelerini makamında kabul etti.
 
Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Belediye Meclis Üyeleri, Vali Coşkun’a “ilimize hoş geldiniz” diyerek, görevinde başarılar dilediler.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ömer Faruk Coşkun konukları ile bir süre sohbet ederek, nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. 
 
İL GENEL MECLİS BAŞKANI AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ

Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Kaya, Zafer Yanbak, Neşet Narcıoğlu, Alican Yüksel, Fevzi Kamalı, Bünyamin Kazğı, Ali Kılıç, Nihat Akkoca, Veli Gani, Mehmet Daşöz ve Mehmet Bulanık’ı makamında kabul etti.
 
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri, Vali Coşkun’a görevinde başarılar dileyerek, meclis çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
 
Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, nazik ziyaretleri nedeniyle İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun ve AK Parti İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkan ve üyeleri, Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz, Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizi makamında kabul etti.
 
Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, tüm üyeleri adına, Vali Ömer Faruk Coşkun’a “ilimize hoş geldiniz” diyerek, görevinde başarılar diledi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ömer Faruk Coşkun ise konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Vali Coşkun, ziyaretin devamında şehitlerimizin aileleri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır dileyen Vali Coşkun, “Şehitlerimizin mekânları cennet olsun. Aileleri bizlere emanettir. Onlara her daim gönlümüz ve kapımız açıktır. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz başımızın tacıdır” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar