19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3449
EURO35.2217
ALTIN2247.2

Vali Coşkun’a ziyaretler devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun’a ziyaretler devam ediyor
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Akdeniz Görme Engelliler Derneği Başkanı Ziya Demez ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Akdeniz Görme Engelliler Derneği Başkanı Ziya Demez ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Dernek Başkanı Ziya Demez, Vali Coşkun’a “ilimize hoş geldiniz” diyerek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Demez, ziyaretin devamında, Vali Coşkun’a Derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri için Akdeniz Görme Engelliler Derneği Başkanı Ziya Demez ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. 

EMLAKÇILAR DERNEĞİ

Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Emlakçılar Derneği Başkanı İbrahim Cavit ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Dernek Başkanı Cavit, tüm üyeleri adına, Vali Ömer Faruk Coşkun’a “ilimize hoş geldiniz” diyerek, görevinde başarılar diledi.

İbrahim Cavit, ziyaretin devamında, Derneğin çalışmaları hakkında Vali Coşkun’a bilgi verdi.

Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, nazik ziyaretleri için Osmaniye Emlakçılar Derneği Başkanı İbrahim Cavit ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

VETERİNER HEKİMLER ODASI

Vali Ömer Faruk Coşkun, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Ertuğ Tufan ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Başkan Yusuf Ertuğ Tufan, Vali Ömer Faruk Coşkun’a “ilimize hoş geldiniz” diyerek, görevinde başarılar diledi.

Tufan, ziyaretin devamında, Vali Coşkun’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, nazik ziyaretleri için Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Ertuğ Tufan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

İŞKADINLARI DERNEĞİ

Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye İş Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı Emine Sincer ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Derneğin Başkan Yardımcısı Sincer, tüm üyeleri adına, Vali Coşkun’a “ilimize hoş geldiniz” diyerek, görevinde başarılar diledi.

Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri için Osmaniye İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Vali Ömer Faruk Coşkun’a Dernek üyesi Havva Saçıkara Çetin tarafından yapılmış olan yer fıstığı figürü ve fıstık figürlü anahtarlık hediye edildi. 
 
CİHANNÜMA İŞBİRLİĞİ PLATFORMU

Vali Ömer Faruk Coşkun, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Osmaniye İl Temsilcisi Serhat Bulut ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Osmaniye İl Temsilcisi Serhat Bulut, tüm üyeleri adına, Vali Ömer Faruk Coşkun’a “ilimize hoş geldiniz” diyerek, görevinde başarılar diledi. Ziyaretin devamında Serhat Bulut, Vali Coşkun’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, nazik ziyaretleri için Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Osmaniye İl Temsilciliği Yönetim Kuruluna teşekkür etti. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar