25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5694
EURO34.915
ALTIN2427.4

Vali Coşkun, Vatandaşlarla Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Kurban Bayramının ilk günü Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, vatandaşlarla bayramlaştılar.

Kurban Bayramının ilk günü Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, vatandaşlarla bayramlaştılar.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen bayramlaşma merasimine; Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri İsmail Kaya ve Baha Ünlü, Osmaniye eski Milletvekilleri Suat Önal ve Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar ve protokol mensupları ile bayramlaşan Vali Ömer Faruk Coşkun, "Tarih boyunca bayramları her zaman coşkuyla kutlayan bir millet olarak, bu bayramı da hep beraber, coşkuyla, sevinçle kutluyoruz.

Bu bayramda da şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek gibi önemli bir görevimiz olduğunu hatırlatmak isterim. Mübarek Kurban Bayramının başta tüm insanlığa İslam âlemine ülkemize ve Osmaniye’mize hayırlar getirmesini diliyor, Osmaniyeli hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyorum." diye konuştu.

En güzel bayramın, sevdiklerimizle birlikte olmak olduğunu vurgulayan Vali Coşkun, bayramda seyahat edecek olan vatandaşlarımızdan özellikle uykusuz ve yorgun olarak trafiğe çıkmamalarını, emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını, seyir halinde cep telefonu kullanmamalarını, trafik kurallarına hassasiyetle uymalarını istedi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, bayramlaşma programının bitiminde Osmaniyeli vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak, Cumhuriyet Meydanından ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar