28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3208
EURO35.1084
ALTIN2300.2

Vali Coşkun'un Anneler Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'un Anneler Günü Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Osmaniye ValisiÖmer Faruk Coşkun, Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Bir Anneler Günü'nü daha hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Vali Coşkun, "Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. İnsan; sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair bütün duygu ve düşüncelerinin temelini anneden alır.

Anne sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir.Aile hayatının birleştirici unsuru olan, bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük paya annelerimizin sahip olduğu unutulmamalıdır." dedi. 

Annelerin; hayattaki en aziz ve en kıymetli varlıklar olduğunu vurgulayan Vali Coşkun mesajının devamında şunları kaydetti: "Hürmet ve ihtimamı en fazla hak eden, hakları hiçbir surette ödenemeyecek olan annelerimiz; karşılık beklemeden vermenin, sabır, sevgi ve şefkatin timsalidirler. Annelerimiz, istikbalin en güzide mimarlarıdır ve onların ilmik ilmik dokuyup itinayla işlediği şahsiyetler insanlığa yön verirler.

Kendisine "kime iyilik yapayım" diye sorulduğunda üç defa "annene", dördüncü defa sorulduğunda "babana" diyerek cevaplamış olan Yüce Peygamberimiz yine “Cennet annelerin ayakları altındadır” diyerek annenin önemini tarihe ve zamana not düşmüştür.

Bizlere düşen başta bu kadim anlayışın yeni nesiller tarafından da benimsenerek yaşatılması ve bütün hayatı adanmışlıkla geçen annelerimizin her zaman yanında olarak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmaktır.

Hiç şüphe yoktur ki onlara verilebilecek en büyük armağan budur.  Bu duygu ve düşüncelerle; başta annelik payesini gurur ve şerefle taşıyan Şehit ve Gazi Annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin ellerinden öpüyor, Anneler Günü'nü kutluyor, saygılar sunuyorum." 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar