18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5406
EURO34.7753
ALTIN2488.8

Vali Coşkun, Şekerdere ve Dereli Köylerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun, Şekerdere ve Dereli Köylerinde
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye merkeze bağlı Şekerdere ve Dereli köylerini ziyaret ederek köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye merkeze bağlı Şekerdere ve Dereli köylerini ziyaret ederek köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. 

Vali Coşkun’un ziyaretlerinde İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam ve İl Genel Meclisi Üyeleri de yer aldı.

Vali Coşkun, Şekerdere ve Dereli Köyleri ziyareti öncesinde, Koçyiğit Zeytincilik Besicilik Tesisleri ve Akça Zeytinyağı Gıda Tesislerinde incelemelerde bulunarak, tesis sahiplerinden bilgi aldı.

Koçyiğit Zeytincilik Besicilik San. Ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Talat Koçyiğit 2013 yılında kurulan tesislerinin 120 Ton kapasiteli olduğunu ve Akça Zeytinyağı Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Süleyman Çalık ise 2014 yılında kurulan tesisin 600 Ton kapasiteli olduğu bilgisini verdi.

Vali Coşkun, tesis sahiplerine bol, bereketli kazançlar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, zeytin tesislerinde yaptığı incelemelerin ardından, ilk olarak Dereli daha sonra da Şekerdere Köylerini ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Dereli Köyü Muhtarı İlhami Taş ve Şekerdere Köyü Muhtarı Ali Kama’dan bilgi alan Vali Coşkun, ilçe ve köylerimizi mümkün olduğunda sık ziyaret etmeye gayret ettiklerini ifade ederek, “Köy sakinlerimizi, köylerinde ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinlemek istedik.

İletilen talepleri değerlendirmeye alıyoruz ve ilk olarak acil çözüm gerektirenler olmak üzere, her biri için çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Hedefimiz, ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın mümkün olan en iyi koşullarda hayatlarını sürdürmeleridir. Tüm kurumlarımızla birlikte bu amaç doğrultusunda çalışıyoruz” diye konuştu.

Vali Coşkun, her iki köyü ziyareti sırasında köy sakinlerini tek tek dinledi. Sorun ve taleplerini dile getiren Dereli ve Şekerdere köylerinin sakinleri Vali Coşkun’a köylerine kadar gelerek sorunlarını dinlediği için teşekkür ettiler.

Şekerdere Köyündeki Şehit Zinnur Ezim İlkokulunu da ziyaret eden Vali Coşkun, okulda incelemelerde bulundu.

Okulun öğretmen ve öğrencileri ile de bir süre sohbet eden Vali Coşkun, öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Coşkun, ziyareti sırasında, okula adını veren Şehit Jandarma Uzman Çavuş Zinnur Ezim’in ailesi ile de bir süre görüşerek, Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diledi.

Vali Coşkun’a, Şekerdere Köyü ziyareti sırasında köy sakinleri tarafından Türk Bayrağı hediye edildi. Bayrağı öperek alan Vali Coşkun, köy sakinlerine teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar