18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4974
EURO34.7786
ALTIN2488.4

Vali Coşkun Ramazan Bayramını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun Ramazan Bayramını kutladı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Ömer Faruk CoşkunRamazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Coşkun mesajında şu görüşlere yer verdi: 
“Mübarek Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, uzaktakilerin sevdiklerine kavuştuğu bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Huzur ve saadet membaı bayramlarımız, bizi birbirimize yaklaştıran, kardeşliği pekiştiren ortak istikamete yönlendiren ve manevi halesiyle hepimizi kuşatan kutlu birer vesiledir. Aynı zamanda bayramlar, akıp giden zaman içinde, gitgide uzaklaşan nesilleri yeniden bir araya getirip bağlayan kadim düğümler gibidir.

Bu bayramda en büyük temennimiz, huzurumuzun, kardeşliğimizin ve mutluluğumuzun daim olması, Ramazan ayı boyunca olduğu gibi sofralarımızdan bereketin eksik olmamasıdır.
İnanıyorum ki kalplerimize huzur taşıyan bu kutlu günlerin maneviyatı ve hep bir ağızdan ettiğimiz dualar; insanlığın kalbine rahmet, coğrafyamıza sükûnet, ülkemize de bereket getirecek bir vesile olacaktır. 

Değerli Hemşehrilerim;
Bayramlar bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın, ortaklaşmanın samimiyetle hissedildiği ve yaşandığı müstesna zamanlardır. Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim, sevinçte de kederde de onlarla birlikte olduğumuzu gösterelim. Aynı şekilde, şehitlerimizin yadigârlarını, ailelerini, çocuklarını, kahraman gazilerimizi, yetimlerimizi de unutmayalım. 

Bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olalım. Uykusuz ve yorgun yola çıkmayalım. Bayram sevincimizi gölgeleyecek, bu sevincimizi acıya dönüştürecek tutum ve davranışlardan özellikle kaçınalım.

Bu duygularla siz aziz Osmaniyeli hemşerilerimin, Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Cenab-ı Hak'tan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar