29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3712
EURO34.9785
ALTIN2325.5

Vali Coşkun, Okullar Kampüsünü ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun, Okullar Kampüsünü ziyaret etti
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun Hasan Aybaba Anadolu Lisesi, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi, Osmaniye Anadolu Lisesi ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.

ValiÖmer Faruk CoşkunHasan AybabaAnadolu Lisesi, TosçelikSosyal Bilimler Lisesi, OsmaniyeAnadolu Lisesi ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.

Beraberinde İl Milli Eğitim MüdürüRamazan Çelik ile birlikte okullara giden Vali Coşkun, okul müdürlerinden öğrenci ve öğretmen sayısı, okul güvenliği, ihtiyaç ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Ömer Faruk Coşkun, “Eğitim, öncelikli konularımızdan biri. Çünkü gelecek nesillerimizin en iyi koşullarda yetiştirilmesini hedefliyoruz. Bu nedenle okullarımızda herhangi bir sorun ya da ihtiyacın olup olmadığını tespit etmek ve eğitimimizi daha ileriye taşıyabilme noktasında öğretmenlerimiz ile bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla okullarımızı sık sık ziyaret ediyoruz” diye konuştu.

Eğitimde başarının öğrenci, öğretmen, veli ve idare ile işbirliği içerisinde hareket edilmesi ve iletişim kanallarının açık olması sayesinde gerçekleştiğini de belirten Vali Coşkun, öğrencilerin okuldaki eğitimlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarılarının da önemli olduğunu vurguladı.
 
Öğretmenlerin, eğitim öğretim faaliyetlerinin olmazsa olmaz bir paydaşı olduğunu vurgulayan Vali Coşkun, “Öğretmen arkadaşlarımızdan, evlatlarımızın en iyi eğitimi alabilmeleri için büyük beklentimiz var.

Öğretmenlerimizin, bu noktadaki fedakârlıkları asla inkâr edilemez. Tüm öğretmenlerimize çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında sarf ettikleri çaba ve gayret için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, daha sonra öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, onların görüşlerini aldı.
 
Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi ziyareti sırasında öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan sergiyi gezen Vali Coşkun, daha sonra müzik sınıfını ziyaret etti.  

Öğrencilerin verdiği mini konseri dinleyen Vali Coşkun, “Bu güzel müzik ziyafeti için öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar