19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3387
EURO35.137
ALTIN2241.6

Vali Coşkun Masal Parkı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun Masal Parkı ziyaret etti
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, beraberinde protokol mensupları ile birlikte Masal Parkı ziyaret etti. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, beraberinde protokol mensupları ile birlikte Masal Parkı ziyaret etti. 

Ziyarette Vali Coşkun’a Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri eşlik etti.

Belediye BaşkanıKadir Kara konuklarına Masal Parkı gezdirerek, bilgi verdi. Masal Parkın 35 dönümlük arazi üzerine kurulmuş olduğunu ifade eden Başkan Kara, Park’ta Türk masallarının 11 farklı kahramanının dev heykellerinin yer aldığını, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinin tanıtıldığını söyledi.



Masal Park’ın bölgenin eğlence merkezi haline geleceğine inandığını söyleyen Başkan Kadir Kara, ayrıca Park’ın Sihirli Perde 7d Sinema, Peri Bacaları, Sualtı Dünyası, Kapadokya Masalı, Cesur Mezopotamya-Çarpışan Arabalar, Manavgat Bot Gezintisi, Atlı Karınca, Van Gölü Canavarı Roller Coaster, Boğaziçi Araç Gezintisi Konvoyu, Masal Ağacı gibi bölümleri ile çeşitli eğlence imkânları sunduğunu kaydetti.

Masal Parktaki Akvaryum’u gezen Vali Coşkun ve protokol mensupları daha sonra Van Gölü Canavarı Roller Coaster’a bindiler. Masal Parkta bulunan Sihirli Perde 7d sinemada kısa bir film izleyen Vali Coşkun ve protokol mensupları daha sonra Masal Park’ın diğer bölümlerini de ziyaret ettiler.



Vali Coşkun, geçtiğimiz Pazar günü açılışı yapılan Masal Park’ın ilimize hayırlı olmasını dileyerek, “Çocuklarımızın, aileleri ile eğlenebilecekleri çok güzel eğlence mekânları Masal Park’ımızın içinde yer alıyor. Çevre illerden çok sayıda ziyaretçinin bu güzel parkı görmeye geleceğine inanıyorum. İlimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar