29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

Vali Coşkun Köy ziyaretlerini sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun Köy ziyaretlerini sürdürüyor
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun’un Sakarcalı, Gökçedam, Orhaniye ve Selimiye köylerini ziyaret etti. 

Vali Ömer Faruk Coşkun’un Sakarcalı, Gökçedam, Orhaniye ve Selimiye köylerini ziyaret etti. 

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte köy ziyaretlerini gerçekleştiren Vali Coşkun, köy sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

İlk ziyaretini Sakarcalı Köyüne gerçekleştiren Vali Coşkun, köyün okulunu ziyaret ederek, bilgi aldı. Okulun öğrencileri ile sohbet eden Vali Coşkun, çocuklara başarılar dileyerek okuldan ayrıldı. Daha sonra köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Coşkun, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Coşkun, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızın sorunlarını yüz yüze dinlemek ve bu sorunlara çözüm bulmak maksadıyla sık sık köylerimizi ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bugün sizlerle hasbihâl etmek istedik. İmkânlarımız nispetinde taleplerinizin karşılanması için gayret göstereceğiz. Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Köyün sağlık evini de ziyaret ederek bilgi alan Vali Coşkun, diğer köy ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Sakarcalı’dan ayrıldı.
 
VALİ COŞKUN, YAŞAR KEMAL PARKINI ZİYARET ETTİ
Köy ziyaretlerine Gökçedam Köyü ile devam eden Vali Coşkun, öncelikle Yaşar Kemal Parkı’nda incelemelerde bulundu. Parkın içerisinde yer alan Yaşar Kemal Kültür Evini de ziyaret eden Vali Coşkun, Gökçedam Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.

Daha sonra Gökçedam Köyü sakinleri ile bir araya gelen Vali Coşkun’a vatandaşlar sorun ve taleplerini ilettiler. Köy sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Vali Coşkun, kendisine iletilen taleplerin değerlendirileceğini ve ilk olarak acil olanlar olmak üzere çözüm konusunda gayret gösterileceğini ifade etti.

VALİ COŞKUN, SELİMİYE KÖYÜ PARKINA FİDAN DİKTİ
Ziyaretlerinin son bölümünde Orhaniye ve Selimiye köylerini ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, her iki köyde de köy sakinleri ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Ziyareti sırasında inşaatı devam eden Orhaniye Köyü Camii’nde incelemelerde de bulunan Vali Coşkun, evlerinin önünde oturan köy sakini vatandaşlarla da kısa bir süre sohbet etti. Selimiye Köyünde ise köyün parkına fidan dikerek, can suyunu veren Vali Coşkun daha sonra köy sakinleri ile bir araya geldi. Vali Coşkun ziyaret ettiği tüm köylerdeki çocuklara da ayrıca ilgi göstererek, sohbet etti.

Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlarını yerinde görmek, taleplerini ilk ağızdan dinlemek için köy ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Vali Coşkun,  “Çalışmalarımızın en önemli amacı; sorunların çözülmesi, taleplerin karşılanması ve böylece ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamaktır. Tüm kurumlarımızla birlikte bu hedef doğrultusunda gayret gösteriyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde talepleri karşılamaya, sorunları çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Sakarcalı, Gökçedam, Orhaniye ve Selimiye köylerinin sakinleri Vali Coşkun’a köylerine kadar gelerek, sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar