19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3372
EURO35.1875
ALTIN2243.8

Vali Coşkun, Kadirli Köylerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun, Kadirli Köylerinde
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Kadirli ilçesinin köylerini ziyaret etti. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, Kadirli ilçesinin köylerini ziyaret etti. 

Beraberinde Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile birlikte ilçeye giden Vali Coşkun’un köy ziyaretlerinde, Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hayri Sarı, Orman İşletme Müdürü Zafer Kızıl ve İl Genel Meclisi Üyeleri de yer aldı.
 
İLBİSTANLI KÖYÜNE 12 DERSLİKLİ OKUL YAPILIYOR
 
İlk olarak İlbistanlı Köyünü ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, yapımı devam eden 12 derslikli İlbistanlı Kozalık İlköğretim Okulu inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Vali Coşkun, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, öğrencilerin güzel bir ortamda eğitim öğretim almaları için yatırımların devam edeceğini ifade ederek, "Okul inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor.

Okulumuzun yeni eğitim öğretim yılının ikinci döneminde açılmasını planlıyoruz. İnşallah yavrularımız daha güzel ortamda eğitim öğretim görerek vatana, millete faydalı hizmetler yapacaklar. Köyümüze hayırlı olsun" diye konuştu.
 
Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise yaptığı konuşmada, daha önce İlbistanlı Köyünü ziyareti sırasında, Muhtarın okul ihtiyacını dile getirdiğini ve bu talebin değerlendirildiğini ifade ederek, şu an inşaatı devam eden 12 derslikli olan okulun 300 öğrenciye eğitim verme kapasitesine sahip olduğunu kaydetti.
 
Ziyareti sırasında İlbistanlı Köyü Muhtarı Adnan Aki’den köy hakkında bilgi alan Vali Coşkun, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinledi. Taleplerin değerlendirileceğini ve imkânlar ölçüsünde karşılanması için gayret gösterileceğini ifade eden Vali Coşkun, ilimizin köylerinde yaşayan vatandaşların en iyi koşullarda yaşamalarını arzu ettiklerini ve bu yönde çalıştıklarını kaydetti.
 
Programın devamında, Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile birlikte Savrun Barajı su havzasında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
KOÇLU KÖYÜNE SPOR TESİSİ

Vali Ömer Faruk Coşkun’un programı Koçlu Köyü ziyareti ile devam etti. Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ve diğer protokol mensupları ile birlikte Koçlu Köyü’nü ziyaret eden Vali Coşkun, ilk olarak Köy Muhtarı Ali Kadıoğlu’ndan köy hakkında bilgi aldı.

Köy Muhtarı Kadıoğlu, köylerini ziyaret eden Vali Coşkun ve protokol mensuplarına köy sakinleri adına teşekkür etti.

Kadıoğlu verdiği bilgilerin ardından köyünün talep ve ihtiyaçlarını da Vali Coşkun’a iletti.

Ziyaret sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, köye yapılması planlanan spor tesisleri hakkında Vali Coşkun’a bilgi verdi.

İl Müdürü Demir, spor tesisinde voleybol ve basketbol sahaları, sentetik futbol sahası, 500 kişilik tribün, soyunma odaları ve mescidin yapımının planlandığını kaydetti.

İncelemelerinin ardından konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, yapılması planlanan spor tesisinin hem Koçlu köyü hem de çevre köyler açısından güzel bir etkinlik alanı oluşturacağını söyledi.

KÖY VE YAYLALARDA VATANDAŞLARLA SOHBET
Vali Ömer Faruk Coşkun, programının devamında Yoğunoluk ve Değirmendere Köyleri ile Maksutoğlu Yaylasını ziyaret ederek, köy sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Vali Coşkun, iletilen taleplerin değerlendirileceğini, öncelikli olarak acil ihtiyaçlar olmak üzere, imkânlar ölçüsünde taleplerin karşılanması için gayret göstereceklerini söyledi.

Yoğunoluk ve Değirmendere Köyleri ile Maksutoğlu Yaylası sakinleri Vali Coşkun’a ziyareti için teşekkür ettiler. 

 Ziyaretleri sırasında devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ömer Faruk Coşkun, programının ardından Kadirli ilçesinden ayrıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar