26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

Vali Coşkun, Engelli derneklerini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun, Engelli derneklerini ziyaret etti
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Engelli Derneklerini ziyaret etti.  

Vali Ömer Faruk Coşkun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Engelli Derneklerini ziyaret etti.  

Vali Coşkun’un ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.

 Ziyaret sırasında Osmaniye İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Hakat, 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Muttalip Altun ve Görme Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Ali Önal, Vali Coşkun’a Derneklerinin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
 
Dernek Başkanları ve engelli vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Coşkun, “Engelli vatandaşlarımızın, toplumsal yaşamın içinde daha çok yer almalarının sağlanması konusunda daha büyük mesafeler almamız gerekiyor. Bu konuda herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Temenni ediyorum ki hep birlikte bundan sonraki süreçte daha güzel neticeler elde ederiz” diye konuştu.

Vali Coşkun, ziyareti sırasında, Görme Engelliler Derneği’nin geçtiğimiz yıllarda vefat etmiş eski başkanı Ali Abdil için anma programı düzenlendiğinin ifade edilmesi üzerine merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dileklerini iletti.
 
7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Derneği Muttalip Altun, Vali Coşkun’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, “Sizin desteğinizi her zaman hissediyoruz. Bugün de sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyareti sırasında, Derneğin anı defterini de imzalayarak şunları yazdı, “3 Aralık dünya engelliler günü münasebetiyle ziyaret etmiş olduğum görme, işitme ve bedensel engelliler derneğinin çok kıymetli başkanları ve üyeleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Birlik ve beraberlik içerisinde engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri birer birer aştığımız ve her alanda güçlü bir Türkiye’yi sağlam adımlar ve sağlam fikirlerle inşa ediyor olduğumuz şu günlerde, engelli kardeşlerimin, bedeni engeline aldırmadan ülkesi ve milleti için çaba sarf ediyor olmalarını, özellikle spor alanında göstermiş oldukları başarıları yakinen müşahede etmiş olmanın mutluluğuyla, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada siz değerli kardeşlerimin sorunlarıyla ilgileneceğimizi bilmenizi ister, sevgi ve saygılarımı sunarım”
 
Vali Coşkun, engelli vatandaşlarla günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaretine son verdi.
 
VALİ COŞKUN’DAN TAKSİ DURAĞINA SÜPRİZ ZİYARET

Vali Ömer Faruk Coşkun, Engelli Derneklerine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, civardaki taksi durağını ziyaret ederek, taksici esnafı ile bir süre sohbet etti.

Vali Coşkun, ziyareti sırasında, esnafın sorun ve taleplerini de dinledi.

Taksi durağı sakinleri Vali Coşkun’un ziyaretinden mutlu olduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler. Vali Coşkun, taksici esnafına “hayırlı işler” dileyerek, ziyaretine son verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar