20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Vali Coşkun'dan yeni yıl mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'dan yeni yıl mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Osmaniye ValisiÖmer Faruk Coşkun, yeni yıl dolayısıyla kutlamamesajı yayınladı.

Vali Coşkun mesajında, "Hüzünleriyle, sevinçleriyle, gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz" dedi. 

Bütün insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günlerin, geride bırakılan dönemin muhasebesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Vali Coşkun şöyle devam etti: "Aziz hemşerilerim, Göreve başladığım günden bu yana gerek sivil toplum kuruluşlarıyla, gerek halkımızla gerek muhtarlarımızla bir araya gelerek Osmaniyeli hemşerilerimizin sorunlarını birinci ağızdan dinleme fırsatları bulduk.

Halkımızın bizden beklentilerinin ne olduğunu bilmekteyiz, 2018 yılı bu beklentileri yerine getirebilmek için canla başla çalışacağımız bir yıl olacaktır inşallah. Ve yine 2018 yılında; ilimizin tarih, kültür ve doğal güzelliklerinin yanı sıra coğrafi, ekonomik ve turistik değerlerini de kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Osmaniye’nin her yönüyle marka bir kent haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır.

Dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan savaştan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması; sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir.

Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Osmaniyeli vatandaşlarımızın, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve basın mensuplarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının, başta bütün insanlığa, İslam alemine, ülkemize ve Osmaniye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum"
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar