19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6024
EURO34.8185
ALTIN2512.1

Vali Coşkun'dan Polis Haftası mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'dan Polis Haftası mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, milletin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisin özverisi kadar, vatandaş olarak ta herkesin üzerine görev ve sorumluluğun düşmekte olduğu ifade etti.

Kuruluşundan bu güne kadar, ülkenin huzur ve güvenliğini sağlayan, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruyan, devletin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele eden, gücünü yasalardan, desteğini de halktan alan Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Coşkun, "Türk Polis Teşkilatı, 174 yıllık köklü geçmişiyle cennet yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Emniyet teşkilatımız; kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin göz bebeği kurumlarından biridir.

Özellikle son dönemlerde terörle mücadele de, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması gibi görevlerde büyük başarılara imza atarak, bağrından çıktığı aziz milletimizin gönlünde taht kurmanın da haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır." dedi.

Açıklamasının devamında vatandaşlara da seslenen Vali Coşkun şunları kaydetti: "Unutmayalım ki; Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin özverisi kadar bizlere de görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Bu nedenle herkesin polisi kendi vicdanı olduğu sürece daha güvenli ve daha huzurlu bir toplum haline geleceğimiz muhakkaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 174. yılında; İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarı ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar