18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5456
EURO34.8569
ALTIN2474.7

Vali Coşkun'dan Kurban Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'dan Kurban Bayramı mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Coşkun, mesajında, Kurban Bayramı’nı bir kez daha coşkuyla karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Coşkun, bayramlar, toplumsal hoşgörü ve dayanışmanın güçlendiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, merhametin ve affetme duygularının had safhada hissedildiği, yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı, millet bağının sağlamlaşıp, insanların birbirleriyle kenetlendiği günler olduğunu kaydetti. 

Dostlukların hatırlanması, dargınlıkların giderilmesi, geleneklerin yaşatılması için bayramların büyük bir fırsat olduğunu belirten Vali Coşkun mesajının devamında şöyle dedi: 

"Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu dayanışma ruhu içerisinde bayram; kırılan kalpleri tekrar kazanmak, burkulan yürekleri yeniden onarmak için bir fırsat olmanın yanında; anlamak, anlaşmak, dinlemek ve dokunmak için de eşsiz bir imkân sunmaktadır.

Aziz hemşerilerim, Ruhunda barış, mayasında kardeşlik ve dayanışma olan ve tarih boyunca her zaman acı çeken, ıstırap çeken mazlumların yanında yer almış bir milletin evlatları olarak, gönül limanımıza sığınmış bütün mazlumlara yardım elinizi uzatmaktan geri durmayacağınıza, ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, huzur evinde barınan yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı yalnız bırakmayacağınıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanı, bayrağı ve mukaddesatı için kurban olan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kurban Bayramının başta bütün insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve Osmaniye’mize hayırlar getirmesini niyaz ediyor, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyorum." 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar