29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3793
EURO34.9879
ALTIN2325.9

Vali Coşkun'dan İnsan Hakları Günü mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'dan İnsan Hakları Günü mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Coşkun, "Tüm dünyada insan haklarının Anayasası olarak kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin 10 Aralık 1948’de Birleşmiş Milletlerce kabul edilmesinin 71. Yıldönümünü kutluyoruz." dedi. 

Vali Coşkun mesajında, "Yüce milletimizin binlerce yıldır farklılıklarını birer zenginlik olarak görüp kardeşlik duygularıyla barış içerisinde yaşadığı Ülkemiz; tüm insanların dil, din, ırk, cinsiyet ve yaş gibi farklılıklarıyla doğuştan ve eşit bir şekilde sahip oldukları hak ve özgürlükleri teminat altına alan beyannameye ilk imza atan devletlerden biri olmuştur.

Bizim inancımızda, kültürümüzde hakkı korumak, insanlar arasında ayırım yapmamak, farklılıklara saygı duymak öne çıkmaktadır ve tarihimiz insan hak ve hukukunun her zaman korunduğuna yönelik örneklerle doludur. 

Biz insanın kâinattaki en şerefli varlık olduğuna inanan bir medeniyetin mensubu olarak, sadece kendi vatandaşlarımızın değil, dünyanın tüm coğrafyalarında ötekileştirilen ve zulme uğrayan mazlumların güvenilir bir limanı olmaya devam edeceğiz.

Asırlar boyu gittiği her yere adaleti, barışı, huzuru, hakkı ve hakkaniyeti götüren aziz milletimiz bugün de bu ulvi vazifeyi hakkıyla yerine getirmektedir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu kendine ilke edinen Devletimiz; muasır medeniyet seviyesinin de üstüne çıkma hedefi doğrultusunda demokrasimizin daha ileri standartlara kavuşması, tüm vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerden eşit şekilde yararlanması için önemli reformları hayata geçirmeye devam etmektedir." dedi. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nün ve takip eden hafta içerisinde kutlanan İnsan Hakları Haftası’nın tüm insanlığa, millete; barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni edip, tüm vatandaşların İnsan Hakları gününü kutladı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar