25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.6161
EURO35.0496
ALTIN2430.3

Vali Coşkun'dan, emniyet mensuplarına bayram ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun'dan, emniyet mensuplarına bayram ziyareti
Abone ol
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Bayramda görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Osmaniye ValisiÖmer Faruk Coşkun, Bayramda görev yapanemniyet mensuplarınıziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ziyarette İl Emniyet MüdürüAhmet Selçuk Okumuş da yer aldı.

İlk olarak Rahime Hatun Polis Karakolunu ziyaret eden Vali Coşkun, "Vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için emniyet mensuplarımız görevleri başındalar. Biz de bayramda onları ziyaret ederek hem bayramlarını kutlamak hem de görevlerinde kolaylıklar dilemek istedik.

Bu vesile ile görevleri başında olan tüm güvenlik güçlerimizin Mübarek Kurban Bayramlarını kutluyorum" dedi.

Daha sonra kontrol noktasında uygulama yapan polis memurlarını ziyaret eden Vali Coşkun, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Coşkun, polis memurlarının bayramlarını kutlayarak, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Trafik ekipleri tarafından yürütülen uygulama çerçevesinde yol güzergâhında durdurulan araçlarda bulunan vatandaşların da bayramını kutlayan Vali Coşkun, bayramlarda karayollarındaki hareketliliği arttığını ifade ederek, "Bayramlar mutluluk ve sevinç vesilesidir.

Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi için tüm sürücülerimizi trafik kurallarına uymaya, daha dikkatli davranmaya çağırıyoruz. Lütfen uykusuz ve yorgun olarak trafiğe çıkmayalım, emniyet kemerimizi mutlaka takalım, seyir halinde cep telefonu kullanmayalım ve mutlaka trafik kurallarına hassasiyetle uyalım." diye konuştu.

Aileleri ile seyahat eden çocuklarla da bir süre sohbet eden Vali Coşkun, Kurban Bayramı tatil dönemi süresince trafik güvenliğine yönelik farkındalığı artırmak amacıyla çocuklara yönelik ‘Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin’ sloganıyla ‘Kemerin Ses Getirsin’ isimli ödüllü video yarışması düzenlendiğini ifade ederek, “Yarışmaya katılmak için trafikte aileleri ile birlikte seyahat eden çocuklarımızın, araç sürücüsü ve araçtaki diğer yolcuları emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilinçlendirdiği ve uyardığı görülen videolarını #kemerinsesgetirsin hashtagi ile etiketleyerek TrafikEgm Twitter adresine göndermeleri gerekiyor.

Yarışma sonunda gönderilen videolardan en çok beğeniyi alan ilk 100 çocuğumuza scooter, kask ve koruma ekipmanı hediye edilecek.”dedi. Trafik ekipleri seyahat eden vatandaşları trafik güvenliği hakkında bilgilendirerek, broşür dağıttılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar