19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

Vali Al, üniversiteli yurt öğrencileriyle kahvaltıda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Al, üniversiteli yurt öğrencileriyle kahvaltıda buluştu
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunda kalan üniversiteli gençlerle kahvaltıda buluştu.
Osmaniye Valisi Kerem Al, Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunda kalan üniversiteli gençlerle kahvaltıda buluştu.

Yurdun yemekhanesinde düzenlenen kahvaltıya Vali Al’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da katıldı.

Osmaniye Yurtkur Öğrenci Yurdu Müdürü Ersin Soytorun ve öğrenciler, Yurt girişinde Vali Kerem Al’ı karşılayarak, çiçek takdim ettiler.

Açık büfe olarak düzenlenen kahvaltıda Vali Kerem Al ve protokol üyeleri de öğrencilerle birlikte sıraya girdi. Kahvaltı boyunca öğrencilerle sohbet eden Vali Kerem Al, öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Yurt civarının aydınlatmasının yetersiz olduğunu belirterek bu sorunun çözülmesini talep eden öğrenciler, ulaşım konusunda da sıkıntı yaşadıklarını, yurt ve üniversite arasında çalışan dolmuş sayısının artırılmasını istediklerini ifade ettiler. Yürüyüş yollarının yapılması talebini de Vali Al’a ileten öğrenciler ayrıca okul ve yurt arasındaki yolda çöp kutusu sayısının artırılmasının çevrenin temizliği açısından iyi olacağı görüşünde olduklarını belirttiler.

Vali Kerem Al, öğrencileri çevreye duyarlı oldukları için tebrik ederek, sorunun en kısa zamanda çözümleneceğini kaydetti. Kendisine iletilen sorunların her birinin ayrı ayrı değerlendirileceğini belirten Vali Kerem Al, imkânlar ölçüsünde sorunların çözüleceğini söyledi. Zaman zaman öğrencilerle bir araya geleceklerini ifade eden Vali Kerem Al, öğrencilerin en iyi koşullarda eğitim almaları için gayret gösterildiğini söyledi.

Kahvaltı sonrasında Vali Kerem Al, öğrencilerle satranç oynadı. Daha sonra yurt binasında incelemelerde bulunan Vali Al, programının sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Kerem Al, öğrenci yurduna 2 masa tenisi masası hediye etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar