25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5671
EURO34.9595
ALTIN2425.9

Vali Al, Gölet Yapım Çalışmalarını Denetledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Al, Gölet Yapım Çalışmalarını Denetledi
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, Bahçe ve Hasanbeyli ilçelerinde yapımı devam eden gölet yapım çalışmalarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Osmaniye Valisi Kerem Al, Bahçe ve Hasanbeyli ilçelerinde yapımı devam eden gölet yapım çalışmalarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Al’a incelemelerinde, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, il Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Latif Boz, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam eşlik etti.

İlk olarak Bahçe ilçesini ziyaret eden Vali Kerem Al, ilçe girişinde Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Bekdemir Köyü Çelikler Mahallesinde devam etmekte olan trapez kanal ve beton yol çalışmalarında incelemelerde bulunan Vali Kerem Al, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Al, Bahçe ilçesi ziyaretinin devamında Bekdemir Köyüne giderek, köy sakinlerini dinledi.

Bekdemir Köyü Muhtarı Mahmut Kavcı köy hakkında Vali Kerem Al’a bilgi verdi.

Muhtar Kavcı, köyün 8 mahallesi olduğunu ifade ederek, köydeki yol çalışmalarının devam ettiğini ve köylerinde herhangi bir sorun bulunmadığını kaydetti.

Vali Al, daha sonra Bahçe Bekdemir Çaralan Çiftlik Göleti yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Göletin yapım çalışmaları hakkında Vali Al’a bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, inşaatı devam eden göletin tamamlandığında 200 Dekar araziyi sulayacağını söyledi.

Yaylalık Köyüne yapılacak olan gölet yerinde de incelemelerde bulunan Vali Kerem Al, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Göletin jeolojik sondaj ve malzeme etüt çalışmalarının tamamlandığını belirten Mehmet Yanık, tarım arazilerinin sulanabilmesi ve hayvan içme suyu ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla yapılan olan göletin, tamamlandığında 61 Dekar araziyi sulayacağını ifade etti.

Bahçe ziyaretinin ardından Hasanbeyli İlçesini de ziyaret eden Vali Kerem Al, Hasanbeyli Mescitderesi Göletinin yapımı için yer incelemelerinde bulundu. Vali Al, ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar