29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Vali Al, Gençlik Kampında Veda Gecesine Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Al, Gençlik Kampında Veda Gecesine Katıldı
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al ve eşi Beyhan Al, Aslantaş Gençlik ve İzcilik Doğa Kampının son gününde kampçılarla bir araya geldiler.
Osmaniye Valisi Kerem Al ve eşi Beyhan Al, Aslantaş Gençlik ve İzcilik Doğa Kampının son gününde kampçılarla bir araya geldiler.

Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kamp liderleri ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Al, İl Müdürü Demir’den kamp hakkında bilgi aldı.

İl Müdürü Demir, 2015 yılı 3. Dönem Kampının 22 - 28 Haziran tarihleri arasında yapıldığını ve Kampa Bayburt, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Gümüşhane, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Şırnak ve Tekirdağ illerinden16 - 17 yaş grubu 206 kız öğrencinin katıldığını söyledi.



Kamp boyunca çeşitli etkinlikler yapıldığını da belirten Demir, “Kampımızda öğrencilerimiz dağ bisikleti, mini golf, matrak, okçuluk, paintball, trekking, basketbol, badminton, futbol, kort tenisi, masa tenisi, plaj voleybolu, voleybol, yüzme gibi spor aktiviteleri ile el sanatları, halk oyunları, müzik, tiyatro gibi kültürel aktivitelerde bulundular. Ayrıca çevre illere geziler de düzenlendi” diye konuştu.

Kampın veda gecesi için düzenlenen etkinlileri izleyen Vali Kerem Al, öğrencilerle sohbet etti. Kamp ateşinin yakıldığı veda gecesinde, öğrenciler tarafından müzik, tiyatro ve halk oyunları gösterileri sergilendi. Vali Al, veda gecesinde yaptığı konuşmada, ülkemizin çeşitli illerinden gelmiş olan gençleri Osmaniye’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Temenni ediyorum ki öğrencilerimizin Kampımızda geçirdikleri günler, onlar için güzel birer anı olarak kalır. Kampa katılan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.



6 Haziran 2015 tarihinde Aslantaş Gençlik ve İzcilik Kampı tesislerinde başlayan kampların 11 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

11 dönem halinde düzenlenecek kamplarda 6 erkek ve 5 kız grubu birer haftalık kamplar yapacaklar.

Ülkenin çeşitli illerinden gelen 14–22 yaş aralığındaki gençlerin katılacağı kamplarda toplam 2500 öğrenci Osmaniye’de misafir edilmiş olacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar