18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4962
EURO34.8891
ALTIN2474.6

Uyuşturucu satıcılarına şafak baskını: 33 tutuklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uyuşturucu satıcılarına şafak baskını: 33 tutuklama
Abone ol
Osmaniye'de uyuşturucu satıcılarına yönelik, özel harekat polislerinin de katılımıyla hava destekli düzenlenen şafak operasyonunda 38 kişi gözaltına alındı.
Osmaniye'de uyuşturucu satıcılarına yönelik, özel harekat polislerinin de katılımıyla hava destekli düzenlenen şafak operasyonunda 38 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 33'ü 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve aracılık etmek' suçundan tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi tarafından, Osmaniye Cumhuriyet Başsallığı koordinesinde 9 aydır yürütülen fiziki ve teknik takip sonucunda il merkezindeki 20 mahallede bulunan 52 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Sabah saat 04.30'da başlayan arama ve yakalama çalışmasına İl merkez ve ilçelerden 503 Polis katılırken, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Havacılık Dairesi Başkanlığına ait bir helikopterde havadan destek verdi.

Ayrıca Osmaniye, Adana Mersin ve Kilis Emniyet Müdürlükleri bünyesindeki 5 narkotik köpekte ev aramalarına katıldı.

Özel Harekat ve Narkotik Tim Polislerinin de (NARKOTİM) katılımıyla 2,5 saat süren çalışma sonucunda 38 kişi ikametlerinde gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Aynı operasyon kapsamında uyuşturucu sattığı belirlenen 2 kişinin askerde olduğu, 4 kişinin de başka suçlardan cezaevinde bulunduğu bildirildi.

Şüphelilerin ev işyerlerinde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız av tüfeği, 34 Av Tüfeği fişeği, 1,49 gram eroin, 2 parça amfetamin uyuşturucu hap, kama ve 4 adet kaleşnikof mermisi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen 38 kişiden 33'ü 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve aracılık etmek' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

2015 yılının ilk 7 ayında tutuklanan kişi sayısının toplam 57 olduğu, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların kararlılıkla süreceği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar