19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6033
EURO34.759
ALTIN2493.1

Üniversiteli gençlerden ortaokul öğrencilerine yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üniversiteli gençlerden ortaokul öğrencilerine yardım
Abone ol
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Osmaniye Kız Yurdunda kalan gençler, 'Gönül bağı projesi' kapsamında Namık Kemal Ortaokulunu ziyaret ederek, maddi durumu iyi olmayan ailenin çocuklarına ayakkabı hediye ettiler. 

Yüksek ÖğrenimKredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Osmaniye Kız Yurdunda kalan gençler, 'Gönül bağı projesi' kapsamında Namık Kemal Ortaokulunu ziyaret ederek, maddi durumu iyi olmayan ailenin çocuklarına ayakkabıhediye ettiler. 

Öğrencilerin; ders dışı zamanlarını verimli değerlendirmek, milli, manevi, sosyal, kültürel, bedensel, ruhsal, zihinsel yönden gelişimlerine destek olmak, aralarında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, kötü alışkanlıklar ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla, eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleniyor. Bu kapsamda, yurt öğrencileri, Merkez Namık Kemal Ortaokulunu ziyaret ederek, maddi durumu iyi olmayan 22 ailenin çocuklarına ayakkabı hediye etti.

Okul idaresince belirlenen öğrencilere dağıtılmak üzere alınan ayakkabılar ihtiyaç sahibi öğrencilere Osmaniye KYK Kız Yurdu, KYK öğrencisi Betül Çelik ve öğrencileri tarafından hediye edilerek giydirildi.

Betül Çelik, "Yurdumuz öğrencileri okul okul gezerek hem minik öğrencilere yardımda bulunmak hem de onlarla beraber keyifli zamanlar geçirmek istiyoruz dedi.

Yapmak istedikleri tüm projelerde desteklerimiz onlarla, temennimiz bütün ihtiyaç sahibi minik kardeşlerimize ulaşarak gönül bağı kurmak" dedi.

Proje kapsamında daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşma hedefinde olduğunu belirten yurt öğrencileri bu çalışmalarının önümüzdeki süreçte de devam edeceğini dile getirdiler. Ayrıca Öğrencilerin yapmış olduğu bu ve benzeri tüm programlar için il müdürlüğü ve yurt idaresi ile birlikte her zaman minik öğrencilerin yanında olduklarını beyan ettiler. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar