20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Üniversitelerarası Futbol müsabakaları OKÜ’de yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üniversitelerarası Futbol müsabakaları OKÜ’de yapıldı
Abone ol
TÜRKİYE Üniversitelerarası Futbol 2’nci Lig Grup müsabakaları Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde yapıldı.
TÜRKİYE Üniversitelerarası Futbol 2’nci Lig Grup müsabakaları Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde yapıldı.

OKÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen müsabkalara Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin futbol takımlarının katılımıyla tamamlandı.

3 takımın katıldığı müsabakaların ilk gününde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Futbol Takımı ile karşılaşan OKÜ Futbol takımı sahadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldı.  Turnuvanın ikinci gününde Yozgat Bozok Üniversitesi ile karşılaşan Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi maçı sonucunda takımlar 1-1 berabere kaldı.

Turnuvanın son maçında ise Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Futbol takımı ile Yozgat Bozok Üniversitesi Futbol Takımı karşı karşıya geldi.

OKÜ Futbol takımı sahadan 5-3’lük galibiyetle ayrıldı.

Üç gün süren ve tamamlanan maçların ardından puan durumu şu şekilde oluştu;

4 Puanla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi birinci, 3 puanla Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ikinci ve 1 puanla Yozgat Bozok Üniversitesi üçüncü oldu.

Grubu 4 puan ile birinci sırada tamamlayan Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Futbol Takımı önümüzdeki sezon Türkiye Üniversitelerarası Futbol 1. Lig Grup Müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

Turnuvanın son gününde düzenlenen ödül töreninde Türkiye Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakalarını 1. Tamamlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Futbol Takımı’na kupası OKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sabri Ulukanlı tarafından verildi.

Grubu 2. Olarak tamamlayan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Futbol Takımı’na kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, grubu son sırada tamamlayan Yozgat Bozok Üniversitesi Futbol Takımı’na kupasını ise OKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan şef Hacı Güler verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar