20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Uluslararası İşletmecilik kongresi sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uluslararası İşletmecilik kongresi sona erdi
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen ve OKÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleşen 18. Uluslararası İşletmecilik Kongresi gala yemeği Osmaniye Polis evinde düzenlendi.

OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi, İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen ve OKÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleşen 18. Uluslararası İşletmecilik Kongresi gala yemeği Osmaniye Polis evinde düzenlendi.

Düzenlenen gala yemeğine Vali  Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuzhan Yoncalık, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tamer Bilacan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun, İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Türk, İİBF İşletme Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Öz, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mutlu Yüksel Avcılar, çok sayıda davetli ve OKÜ IARES Kulübü öğrencileri katıldı.

Plaket törenine geçilmeden önce OKÜ’de gerçekleştirilen kongreye katılarak sözlü sunum yapmak üzere yola çıkan ve 26.04.2019 tarihinde kaza geçirerek hayatını kaybeden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencilerinden Hande Kaya için başsağlığı mesajı okundu.

Daha sonra 18. Uluslararası İşletmecilik Kongresi Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Akdoğan ile Danışma Kurulu Üyeleri Prof. Dr. A.Asuman Akdoğan, Prof. Dr. Canan Ay, Prof. Dr. İrfan Çağlar, Prof. Dr. Rasih Demirci, Prof. Dr. Metin Kamil Ercan, Prof. Dr. Fatih Coşkun Ertaş, Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu, Prof. Dr. Mahmut Paksoy, Prof. Dr. Rıfat Yıldız, Prof. Dr. Ömür Özmen ve Prof. Dr. M.Başaran Öztürk’e hazırlanan plaketleri Vali  Ömer Faruk Coşkun, OKÜ  Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuzhan Yoncalık, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tamer Bilacan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun, İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Türk, İİBF İşletme Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Öz, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mutlu Yüksel Avcılar takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar