23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5725
EURO34.9233
ALTIN2432.4

"Ülkücüyüz yerimiz ve duruşumuz bellidir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Ülkücüyüz yerimiz ve duruşumuz bellidir"
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, Başbuğumuzun iki emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisini ve Ülkü Ocaklarımızı, canından öte koruyan Bilge Liderimizin dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da izindeyiz...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih Loş, Başbuğumuzun iki emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisini ve Ülkü Ocaklarımızı, canından öte koruyan Bilge Liderimizin dün ve bugün olduğu gibi yarınlarda da izindeyiz, son nefesimize kadar Partimiz MHP ve Liderimiz Devlet BAHÇELİ'nin yanında, bir adım gerisinde ve emrinde olacağız dedi.

MHP İl Başkanı, TÜRK'ün önünde bu kadar tuzak varken milli direncin son kalesinde Liderimiz Devlet BAHÇELİ'nin yanında durmak mazinin şerefli emanetidir. Ülkemizi ve Ülkümüzü düşünen Lider Devlet BAHÇELİ, sadece Hareketin Değil, Türkiye'nin Lideridir diye konuştu.

Ahmet Melih LOŞ, hareketin tartışılmaz liderinin "Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partin ve ben" diyen Devlet BAHÇELİ olduğuna dikkat çekerek, Liderimizin etrafında çelikten çember oluşturmalı, yanında olmalıyız, biz Ülkücüyüz yerimiz ve duruşumuz bellidir ifadelerine yer verdi.

Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in "Ülkücüler MHP' de olur" sözlerine de değinen LOŞ, konuşmasına şöyle devam etti.

Mayası Ülkücü, hamuru TÜRKEŞ'çi, Ülkücü kaldık çizgimizi bozmadık.

Bizler Ülkücüyüz, çok şükür MHP'deyiz. Şuan hali hazırda görev yapan
tüm il ve ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz biriz, birlikteyiz Liderimiz Devlet BAHÇELİ'nin yanında ve emrindeyiz.

MHP İl Başkanı LOŞ, unutulmasın ki Ülkücüler, Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ'in yanından hiçbir zaman ayrılmayan, ömrünü davamıza ve Türk Milletine adamış liderimiz Devlet BAHÇELİ'nin emrindedir.

Ülkücüler tüm samimiyet ve cesaretleriyle Bilge Lider'in yanındadır. Milletimizin müreffeh geleceğine inananlar, Türkmen Beyi ile aynı safta omuz omuzadır ifadelerini kullandı.

Ahmet Melih LOŞ, bu kutlu davaya adım attığımız ilk günden bu yana her daim işittiğimiz ‘’Ülkücü olmak zor meziyettir’’ sözünü bir kez daha hatırlatmak isterim. Evet Ülkücülük zor meziyettir.

Cennet mekan Başbuğumuzun ifade ettiği gibi "Yolumuz uzun ve çetindir" Bu yolda ise bizlere düşen, adap edindiğimiz teşkilatçılığımızın hakkını vermektir. İçimizde ve dışımızda Ülkücü Hareketin tökezlemesini kollayan gafillere karşı asla taviz vermeden, liderimizce gösterilen menzile doğru yılmadan yıkılmadan koşmak bugün bizlerin asli vazifesidir sözlerine yer verdi.


MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, konuşmasını "Ne mutlu bu kutlu vazifeyi başarabilenlere, Ne mutlu lidere sadakat şerefimizdir, sözünü hakkıyla tutabilenlere,

Ne mutlu TÜRK’üm diyene" diyerek tamamladı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar