25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5275
EURO34.9585
ALTIN2436.5

Ülkü Ocakları’ndan Türkmenlere Yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocakları’ndan Türkmenlere Yardım
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları tarafından Ramazan Ayı nedeniyle Türkmenlere Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da katılımı ile gıda paketi dağıtıldı.
Osmaniye Ülkü Ocakları tarafından Ramazan Ayı nedeniyle Türkmenlere Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da katılımı ile gıda paketi dağıtıldı.

Osmaniye Kapalı Salı semt pazarında gerçekleştirilen 1200 adet yardım paketi ihtiyaç sahibi Türkmenlere dağıtıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada; “Öncelikli olarak mübarek Ramazan Ayının Osmaniye’mize, Türkiye’mize ve Müslüman alemine hayırlara vesile getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.

Ülkü Ocakları olarak Ramazan Ayını dolu dolu geçirmenin kararlılığı içerisindeyiz. Yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kaynaşmanın varlığını ortaya koymaya çalışmaktayız.

Ülkü Ocakları olarak geçtiğimiz yıl içerisinde Dünyanın neresinde bir Türk varsa acısı acımız, derdi derdimiz anlayışı ile yola çıkarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatı ile “Sende Doyur, Sende Giydir” adı altında bir yardım kampanyası başlattık.

Bu yardım kampanyası bünyesinde “Türkiye’de Zulme Sessiz Kalma Türkmen Eline Türk’ün Elini Uzat” sloganı ile 20 Tır kapasitesinde ayni yardım toplandı.

Bu yardımı Ülkü Ocakları olaraktan Türkmen Elindeki Soydaşlarımıza ulaştırdık.

Aynı zamanda Türkiye’de bildiğiniz gibi 2 Milyon sığınmacı insan bulunmakta, bunların içerisinde Türkmen Soydaşlarımızda bulunmaktadır.

Bu Ramazan Ayına özel yardım desteğimizi de çok ciddi şekilde değerlendirip, ihtiyaçlarının belirlenmesini sağlayıp, Soydaşlarımıza gerektiği şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. Dün itibari ile yardımlarımızı dağıtmaya başladık. 15 Bin adet gıda paketi ve çocuk bezi yardımları dağıtılıyor.

Ülkü Ocakları olarak Soydaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermesini asli sorumluluğumuz sayıyoruz. Türkmen davası bizim sevdamızdır.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak özellikle bütün vatandaşlarımıza, milletimize, ülküdaşlarımıza ve Ülkü Ocakları Başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç olarak gördüğümü belirtmek isterim.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar