29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

Ülkü Ocaklarından Emniyet Müdürü Gökduman'a taziye ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocaklarından Emniyet Müdürü Gökduman'a taziye ziyareti
Abone ol
Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu ve yönetimi, FETÖ/PDY unsurlarınca gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'ı makamında ziyaret etti.
Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu ve yönetimi, FETÖ/PDY unsurlarınca gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere Osmaniye  Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Ülkü ocakları başkanı Fatih Eroğlu ve beraberindekilere, zor günlerde giderdikleri beraberlik tutumundan dolayı teşekkür ederek, hain darbe girişimi sonrası teşkilatın moral ve motivasyonuna katkı sağlaması açısından anlamlı bir ziyaret olduğunu dile getirdi.

Demokratik değerleri ve hukukun üstünlüğünü özümseyen Polis Teşkilatının meşru otoritenin emrinde olduğunu ifade eden Gökduman, 15 Temmuz akşamın da 81 İlde milletin desteği ve vatansever askerler ile birlikte hainlere hak ettikleri cevabın verildiğini belirtti. Gökduman, "Bu uğurda şehitler verdik, yaralılarımız var. Ülkü Ocakları İl Başkanına ve yönetimine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim." dedi. İl Başkanı Fatih Eroğlu ise Osmaniye Emniyet Müdürlüğündeki ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'ı ziyaret ederek yaşanan acıları paylaştıklarını söyledi.

Emniyet Müdürlüklerine düzenlenen hain terör saldırısı nedeniyle şehit olan polis memurları için başsağlığı dileyen başkan ve yönetimi yaralılar için de acil şifa dileklerini ileten Eroğlu, "Türk polisi ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yürüyüşünü, kalkınmasını güçlü bir şekilde devam ettirebilmesi için ihtiyacı olan güven ve huzur ortamını demokratik kurallar içerisinde sağlayabilmek için dün olduğu gibi bugünde görevlerinin başında. Darbe girişiminin engellenmesinde üstün hizmetleri bulunan Emniyet Teşkilatı Mensuplarına şahsım ve Ülkü Ocakları adına şükranlarımı sunuyorum ve Ülkü Ocakları olarak her zaman devletin, Polis teşkilatının yanındayız." dedi.



Başkan Eroğlu, konuşmasının ardından Polis teşkilatının ülkenin güvenliği ve birliği bakımından, hem iç hem de dış güvenlik açısından önemli olduğunu vurgulayarak, şehitlerimize başsağlığı, gazilerimize acil şifalar dileyerek Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'a, tablo armağan etti. Görüşme daha sonra sıcak bir ortamda devam etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar