29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

Ülkü Ocakları’ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocakları’ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Abone ol
Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu, Cumhuriyet’in 93. Yılı olması sebebi ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu, Cumhuriyet’in 93. Yılı olması sebebi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Eroğulu mesajında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ebediyen ayakta kalacağı ve bunun da aziz milletin vatanına olan bağlılığı ile olacağının altını çizdi.

Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı  Fatih Eroğlu şu görüşlere yer verdi:
 “Kurtuluş Savaşı sonrasında, 29 Ekim 1923 tarihinde, kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz 93 yaşındadır. Yüzbinlerce şehit verilerek yakılan bu bağımsızlık ateşini koruyacak ve yaşatacak olanda bizleriz. Bu eşsiz zafer üzerinde yükselen Cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacaktır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.” Sözü buna en iyi örnek olmaktadır ve olmaya da devam edecektir.

Tüm vatandaşlarımızın eşit ve özgür olması temeline dayanan Cumhuriyetimizin dili, bayrağı, marşı ve başkenti ile temel nitelikleri hiçbir zaman tartışmaya açılamayacağı gibi, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ilelebet korumak hepimizin asli görevidir. Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk’ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emanetidir.

Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O’nun ilke ve inkılâplarının ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kuruluşun 93. yıldönümünde, ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik eder, daha nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmayı temenni eder saygılar sunarım.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar