25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4852
EURO34.9493
ALTIN2436.0

Ülkü Ocakları'ndan Bilgi Yarışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocakları'ndan Bilgi Yarışması
Abone ol
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen 3'üncü Geleneksel bilgi yarışması Osmaniye'de yapıldı.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi  tarafından gerçekleştirilen 3'üncü Geleneksel bilgi yarışması Osmaniye'de yapıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ali Halil'inde katıldığı yarışmaya ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fahri Kuyulu, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Nargülü ve çok sayıda davetli katıldı.

Yarışmaya; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay, Mersin, Adana, Osmaniye, Malatya ve Adıyaman Ülkü Ocaklarının temsilcileri katıldı. Bilgi Yarışmasının birincisi Adana Ülkü Ocakları olurken, ikinciliği ise Gaziantep Ülkü Ocakları kazandı.

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu, yaptığı konuşmasında; "Çağlar üzerinden sıçrama ülküsünü her daim hedef koymuş kutsal ocağımızda en önemli vazifelerimizden birisi liderimizin hedef koyduğu 2023 vizyonuna uygun eğitimli, donanımlı gençler yetiştirmektir.

Bir eylül sabahı ağabeylerimizin yarım bıraktırılan Milliyetçi Türkiye hayalinin kaldığı yerden devamı ve şehitlerimizin bizlere bıraktıkları kutsal emanetler için her ne pahasına olursa olsun bu yoldan bir adım dahi geri adım atmayacağız.

Sizlerin destekleriyle gencecik yaşlarında sıradağlar gibi toprağın kara bağrına düşen şehitlerimizin adını yaşatacağız.

Bir gün Turan ülkesinde uyanacağımıza inancımız tamdır. 31 Ocak 1983 tarihinde cuntacılar tarafından idam edilen Ahmet Kerse ağabeyimizi, ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan son şehidimiz Serhat Turak kardeşimize kadar tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum. Ruhları şad olsun." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar