24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.569
EURO34.8558
ALTIN2433.1

Türk ve Suriyeli kız öğrenciler kampta buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk ve Suriyeli kız öğrenciler kampta buluştu
Abone ol
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce yürütülen 'Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi' kapsamında, Türk ve Suriyeli kız öğrenciler bir araya geldi. 

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce yürütülen 'Sosyal Uyum ve Gençlik KatılımıProjesi' kapsamında, Türk ve Suriyelikız öğrenciler bir araya geldi. 

Aslantaş Gençlik Kampında ki etkinliklere, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis ve Şanlıurfa illerinden 73 Türk ve 68 Suriyeli kampçının yanı sıra 24 liderle birlikte 165 genç katıldı. Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler ile Osmaniye ve Kadirli'nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağı gezi programını içeren kampta şiir, söyleşi, sohbet ve müzik içerikli gece etkinliklerine de yer verilecek.



Kampın açılışına katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken, Müslüman Milletler ve insanlık için haklı olunan yolda mücadeleden vazgeçilmemesi gerektiğini, bu konuda herkesin yaptığı iş ve sorumluluk alanlarında en iyisi olma adına çalışması gerektiğini söyledi.

Müdür Demir, "Haklı davada dik duruş sayesindedir ki Kudüs konusunda yanlışa karşı topluca doğru bir karar alındı.

Dünyanın beşten hatta birden büyük olduğu gösterildi. İlk kıblemiz Kudüs ile birlikte ikinci ve şuan ki ortak yönümüz Kabe’nin yer aldığı 1387. Yıl dönümünü kutlayacağımız Mekke’nin Fethi’nin de tüm İslam Alemine hayırlı ve örnek olması temennisi ile sizleri selamlıyorum.

Osmaniye’mize hoş geldiniz, hayırla gidiniz, ailelerinize selamlarımızı iletiniz" dedi. Program Yusuf Karaburç'un da ilahi ve ezgileri ile devam edip, gençler tarafından hazırlanan Kudüs ve Mekke konulu sinevizyon, şiir ve konuşmalar ile sona erdi.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar