20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

TÜMSİAD ve Beşir Derneği Köy Okuluna Teknoloji Sınıfı Kurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜMSİAD ve Beşir Derneği Köy Okuluna Teknoloji Sınıfı Kurdu
Abone ol
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Osmaniye Şubesi ile Beşir Derneği Osmaniye Temsilciliği, Merkeze bağlı Dereli Köyü İlkokuluna teknoloji sınıfı kurdu.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Osmaniye Şubesi ile Beşir Derneği Osmaniye Temsilciliği, Merkeze bağlı Dereli Köyü İlkokuluna teknoloji sınıfı kurdu.

TÜMSİAD üyesi işadamları ve hayırsever vatandaşlar temin edilen 10 adet bilgisayar ile kitap ve kırtasiye malzemelerini okula teslim edildi.

Köy okullarında okuyan öğrencilerin teknolojiye şehirde okuyan öğrencilerden daha zor şartlarda ulaştığını ifade eden TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş, amaçlarının her öğrencinin teknoloji aracılığıyla bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşması olduğunu söyledi.

Ekonomik ve sosyal şartlar göz önüne alındığında köy okullarındaki öğrencilerin eğitim şartlarının biraz daha zor olduğunu belirten Özkardeş, “Eğitime herkes destek olmalı.

Hepimizin yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır. Büyük küçük demeden üzerimize düşeni yapmaya çalışalım. Ülkemizin geleceğinin eğitime bağlı olduğunu aklımızdan çıkarmayalım.

Şehirde bir öğrenci hangi imkanlara sahipse köydeki öğrencide aynı imkanlara sahip olmalı.

Devletimiz üzerine düşeni yapıyor. Bizde bir sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşeni yapalım istedik” diye konuştu.

Dereli Köyü İl Genel Meclisi İlk Okulu Vekil Müdürü Samir Candan, TÜMSİAD ve Beşir Derneği’ne okullarına teknoloji sınıfı kurarak öğrencilerinin hayalini gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.

Okullarında bilgisayar olduğunu ancak bilişim laboratuarı olarak kullanabilecekleri teknoloji sınıfı olmadığını ifade eden Okul Müdürü Candan, “Bilgisayar sınıfımız çocuklarımızın hem eğitimi hem de onların boş zamanlarını eğlenerek ve öğrenerek değerlendirmeleri açısından oldukça önemli olacak. Bizim bilgisayarlarımız vardı ama bilişim laboratuvarı olarak kullanabileceğimiz bilgisayarlarımız yoktu.

Bütün sınıflarımızda bilgisayar ve projeksiyon makinemiz var ama bunlarla bir bilişim sınıfı oluşturup çocukların ödevlerini yapma ve

boş zamanlarında araştırma yaparak meraklarını giderme ve öğrenme bilgisayar açısından öğrenme amacıyla farklı bir sınıf oluşturacağız.

Murat Başkanımıza ve tüm hayırsever iş  adamlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar