19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5883
EURO34.8256
ALTIN2507.4

TÜMSİAD'tan Coşkun'a hayırlı olsun ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜMSİAD'tan Coşkun'a hayırlı olsun ziyareti
Abone ol
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun'u ziyaret etti.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun'u ziyaret etti.

Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak atanmasından Hamit Coşkun'u tebrik eden Özkardeş, hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Coşkun'u makamında ziyaret eden TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, "Genç yaşta çok önemli kurumda müdür olarak görev aldınız. Eğitim camiasından gelen ve sivil toplum kuruluşlarında da görev alan bir kişi olarak görevinizi layıkıyla yerine getireceğinizden hiç endişemiz yok. Bize düşen her ne görev olursa olsun yapmaya hazırız. Hayırlı, güzel ve başarılı hizmetler diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Coşkun, TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş'e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak yaşlılar, engelliler, kadınlar, çocuklar ile gazi ve şehit yakınlarına hizmet veren bir olduklarını ifade eden Hamit Coşkun, "Osmaniye genelinde 5 bin 500 kişiye engelli evde bakım ödemesi yapıyoruz.

Osmaniye'de yıllık 70 Milyon TL yardım ve destek sağlıyoruz. Sosyal Ekonomik Destek (SED) kapsamında 610 aileye her ay 500 ila 800 TL arasında ödeme yapıyoruz. Eğitim çağında olan devlet koruması altında olan yavrularımıza sahip çıkıyor destek oluyoruz.

Peygamber mesleği olarak kabul ettiğimiz koruyucu aile sayımız 42'dir. Devletimiz, koruyucu ailedeki çocuğumuzun giderlerini karşılamakla birlikte ailenin SSK'sını karşılıyor ve her ay da 800 TL destek ödemesi yapıyor" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar