23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5656
EURO34.8931
ALTIN2431.8

Tümsiad, OGC yönetimini misafir etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tümsiad, OGC yönetimini misafir etti
Abone ol
TÜM Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi’nin konuğu Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) yönetimi oldu.
TÜM Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi’nin konuğu Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) yönetimi oldu.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, "Sivil toplum kuruluşları olarak Osmaniye'mizin daha yaşanabilir bir kent olması konusunda istişarelerde bulunmak için bu toplantılarımızı düzenliyoruz.

Toplantılarda kentin sorunları ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tüm sivil toplumlarının görevi de böyle olmalı" dedi.

Hükümet cephesinde yaşanan gelişmeler üzerine görüşlerini de paylaşan Özkardeş, ekonomide istikrarın devam edeceğine vurgu yaptı. Özkardeş, "Ülkemiz son yıllarda önemli süreçlerden geçti. Art arda gelen seçimler, terör olayları, Rusya ve bölge ülkelerde yaşanan krizler, mülteci sorunları gibi oldukça yoğun bir dönemi geride bıraktık.

Bu yaşananlara rağmen ülke ekonomisinin gelişimi durmadı. Yatırımlar hız kesmeden devam ederken önemli reformlar da hayata geçirildi. Yaşadığımız olaylar artık şunu gösteriyor ki ülkemizin güçlü, dirençli bir ekonomisi var. Aynı zamanda gittikçe büyüyen bir ekonomiye sahibiz” diye konuştu.

Misafirperverlik için Başkan Murat Özkardeş ve yönetimine teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı da, “TÜMSİAD Osmaniye Şubesi ilimizin önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Sadece ekonomi anlamında değil, kentimizin sorunları konusunda da önemli çalışmalar yapıyorsunuz.

2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi de bunların en önemlilerinden biridir. Bizler de basın mensupları olarak Osmaniye için yapılan her türlü güzel hizmetlerin her zaman yanında olacağız. Sizlere de bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar