17 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5089
EURO34.5779
ALTIN2493.0

TÜBİTAK Marmara Teknokent Müdürü OSB’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜBİTAK Marmara Teknokent Müdürü OSB’de
Abone ol
TÜBİTAK Marmara Teknokent Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
TÜBİTAK Marmara Teknokent Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

TÜBİTAK Marmara Teknokent Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek ve beraberindeki heyet Osmaniye Organize Sanayi Bölgesin’i ziyaret etti.

Teknokent Genel Müdürü Orhan Çömlek ile beraberindekiler Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ni gezerek incelemelerde bulundular.

Osmaniye OSB Bölge Müdürü Hasan Sezer’den bölge hakkında bilgiler alan heyet,Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak olan Osmaniye Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Osmaniye Tekno Park) ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Osmaniye OSB Müdürü Sezer; “Bölgemizde kurulacak olan Osmaniye Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Osmaniye Tekno Park) Bölgemizde teknolojik bilginin üretilmesini, üretilen bilginin ticarileştirilmesini, üründe ve üretim yöntemlerinde ürün kalitesinin ve standardının yükseltilmesini, verimliliği artıracak ve üretim maliyetlerini düşürecek yeniliklerin geliştirilmesini küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeni ve ileri teknolojilere uyumunun sağlanmasını, araştırmacılara iş imkânlarının sağlanması ve ileri teknoloji yatırımları yapacak yabancı sermayenin ülkeye girişinin hızlandırılmasını, sanayinin rekabet gücünün artırılması kapsamında bireysel girişimleri ortak platformda buluşturarak bölgesel-küresel üretim hedeflemektedir.”dedi.

Ziyaret sonrasında TÜBİTAK Marmara Teknokent Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek ziyaret esnasında gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirerek; Osmaniye Tekno park olarak stratejik planlarını iyi bir şekilde hazırlayarak ve sanayicilerin ihtiyacı doğrultusunda Ar-ge ve inavasyon ilişkilerine gerçekleştirerek, üretilen teknolojik ürünlerin ticarileşmesine dikkat çekti ve her şekilde bu projeye destek vereceklerini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar