28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3457
EURO35.1224
ALTIN2307.2

TRT kısa film yarışması düzenliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRT kısa film yarışması düzenliyor
Abone ol
Türkiye’nin TRT tarafından gerçekleştirilen çocuk odaklı tek medya konferansı olan Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı’ kapsamında “Türkiye’de Suriyeli Çocuk Olmak” konulu ödüllü kısa film yarışması düzenleniyor. 

Türkiye’nin TRT tarafından gerçekleştirilen çocuk odaklı tek medya konferansı olan Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı’ kapsamında “ Türkiye’de Suriyeli Çocuk Olmak ” konulu ödüllü kısa film yarışması düzenleniyor. 

25 Ekim tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmada amatör ve profesyonel kısa filmciler arasından dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edilecek.

TRT’in her yıl düzenlediği “Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı”nın altıncısı bu yıl 1-3 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek.

Organizasyon dahilinde amatör ve profesyonel kısa film yönetmenlerini desteklemek, yüksek nitelikli kısa filmlerin seyirciyle buluşmasını sağlamak ve Türkiye’de Suriyeli çocukların yaşamlarına daha yakından bakabilmek amacıyla ödüllü kısa film yarışması düzenleniyor.

25 Ekim tarihine kadar “Türkiye’de Suriyeli Çocuk Olmak” konusuyla ilgili kısa filmlerini web sitesine yükleyerek başvuruda bulunan katılımcılar arasından gerçekleştirilecek ön eleme ile sona kalan 10 film belirlenecek.

Jüri değerlendirmesi sonrası ilk üçe giren filmler, 2 Kasım tarihinde ‘Uluslararası Çocuk Medya Konferansı’ organizasyonunda açıklanacak.

Ayrıca “Seyirci Ödülü” kapsamında sinema, görsel sanatlar, oyunculuk ve medya alanlarından katılımcılar arasında seçim yapılarak İstanbul Medya Akademisi tarafından Program Eğitimi imkânı sunulacak.

Dereceye girenlere ödül
Yarışmada, birincilik ödülü 20.000 TL, ikincilik ödülü 15.000 TL ve üçüncülük ödülü 12.500 TL verilecek. Alanında ve sektöründe uzman değerli isimlerin yer alacağı jüri kurulunda yarışma süresi boyunca gelen çalışmalar değerlendirilecek.

Başvuru şartları ile ilgili olarak ayrıntılı bilgiye http://www.trtcocukmedyasikonferansi.com/kisafilm adresinden ulaşabilecek olan katılımcılar, çalışmaları site üzerinden yükleyerek gönderim sağlayabilecekler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar