23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5766
EURO34.8279
ALTIN2418.2

Trap atış ve tek kurşun müsabakaları sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trap atış ve tek kurşun müsabakaları sona erdi
Abone ol
Osmaniye Av Spor, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından düzenlenen trap atış ve tek kurşun müsabakaları sona erdi.
Osmaniye Av Spor, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından düzenlenen trap atış ve tek kurşun müsabakaları sona erdi.

Merkez Nohuttepe Köyü Atış Poligonunda bu yıl 15'incisi düzenlenen bahar turnuvasına 8 il ve ilçelerden 300 kişi katıldı.

Kulüp Başkanı Faruk Doğar, profesyonel ve amatör avcı ve atıcıların yarışmaya katıldığını söyleyerek, her yıl yarışmaya ilginin daha da arttığını ifade etti.

Amaçlarının farklı kentlerde avcı ve atıcılar arasında ki birlik ve beraberliği güçlendirmek olduğunu vurgulayan Doğar, "Osmaniye Belediyesi'nin destekleriyle bu yıl 15'incisini gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl 250 katılımın olduğu yarışmalarımıza bu yıl 300 avcı ve atıcı katıldı.

Osmaniye, Adana, Mersin Kahramanmaraş, Hatay, Kilis, Niğde ve Kayseri'den ve ilçelerden katılımlar oldu, ilgiden memnunuz. Yarışmalara katılan herkese teşekkür ediyorum.

Umarım gelecek yıl daha fazla katılımın olduğu bir organizasyonu gerçekleştiririz. Başarılı yarışmacılarımızı kutluyoruz.

Osmaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü olarak doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Trap ve Tek kurşun olarak 2 dalda profesyonel ve amatör sporlarımız ayrı ayrı yarıştılar. Her dalın birincisine tüfek hediye edeceğiz. Her dalda ilk 5'e girenlere de yine değişik hediyelerimiz olacak" diye konuştu.

Yapılan yarışmalarda, profesyonel trap atışlarında birinci Serbay Muştank (Ceyhan), ikinci Başer Özsu (Ceyhan), üçüncü Burak Dağlı (İskenderun), amatör trap atışlarında birinci Uğur Maral (Adana), ikinci Abdullah Yıldırım (İskenderun), üçüncü Talip Duyun (Hassa), tek kurşun atışlarında birinci Ömer Halis (Kırıkhan), ikinci Yılmaz Günay (Kozan), üçüncü Mustafa Gümüş (Kozan), kadınlar tek kurşun atışlarında ise birinci Esra Mülayim (Adana), ikinci Deniz Seren Dartar (Osmaniye), üçüncü Hatice Kaya (Osmaniye) oldu.
Yarışmaların ardından yapılan ödül töreninde, dereceye girenlere kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar