20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Toroslar EDAŞ’tan, bakım onarım çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toroslar EDAŞ’tan, bakım onarım çalışmaları
Abone ol
Toroslar EDAŞ, 2019 yılının üçüncü çeyreğinde de Osmaniye’de bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Toroslar EDAŞ, 2019 yılının üçüncü çeyreğinde de Osmaniye’de bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Toroslar EDAŞ yetkililerinden yapılan yazılı açıklamada; Osmaniye’de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik dağıtımı kapsamında 2019 yılının üçüncü çeyreğinde bakım, onarım çalışmaları ile yatırımların devam ettiği kaydedildi.

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de yılın üçüncü çeyreğinde de müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı ile çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de hizmet verdiği 2334 trafo ve 7029 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Yapılan çalışmalar neticesinde Osmaniye Merkez, Kadirli, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde 589 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri 3,5 Km’lik hattın da bakımını yaptı.

Ayrıca kentte 10 pano, 15 trafo ve 10 dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı.

Toroslar EDAŞ, sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ettiği vurgulanırken, Osmaniye’de hizmet verdiği 233 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 25 Km’lik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri kentte 572 yeni aydınlatma armatürünün montajını da gerçekleştirdi.

Ayrıca yeni 69 elektrik panosu ve 26 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunduğu belirtilen  Toroslar EDAŞ’ın, www.toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ettiği bildirilirken, Osmaniye’deki bakım ve yatırım çalışmalarının da aralıksız olarak devam etmekte olduğu kaydedildi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar