24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5326
EURO34.909
ALTIN2428.4

Törende başarılı öğrenciler ödüllendirildi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Törende başarılı öğrenciler ödüllendirildi!
Abone ol
Osmaniye'de, 2016–2017 Eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Remzi özer Yatılı Bölge Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi.

Osmaniye'de, 2016–2017 Eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi.

Törene, Osmaniye İl Milli Eğitim Şube Müdürü Saffet Sarıdağ, Maarif Müfettişleri Başkanı Zuhal İnce, Okul Müdürü Abdullah Erdem, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

İl genelinde ki 416 okulda, 125 bin öğrenci ile 7 bin civarındaki öğretmen karnelerin dağıtılmasının ardından tatile girdi.

TATİLDE, İYİ DİNLENİN, ÇOK OKUYUN

Karne dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Osmaniye İl Milli Eğitim Şube Müdürü Saffet Sarıdağ, "Bizim sizden isteğimiz, hem öğrenin hem de üretin. Üreten insanlar olmanızı istiyoruz. Ürettiğiniz zaman iyi bir yoldayız daha iyi olacağız.

Güçlü hedeflerimiz var, büyük hedeflerimiz var. Her alanda her konumda üreten önemli adamlarımız olduğu zaman Türkiye Dünyanın en güçlü devleti olacak. İnşallah bunu sağlayacak olanda sizler olacaksınız. Bizleri güzel yerlere getireceksiniz. Sizlerle şimdiden iftihar ediyoruz.

Ona göre kendinizi geliştirmenizi istiyoruz. Yaz tatilini güzel değerlendirin. İyice dinlenin, düşünün, çok okuyun." dedi.

PROJE ÜRETİN

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün artık proje eksenli çalışmalar yapmakta olduğunu vurgulayan Sarıdağ, "Yaz boyunca, acaba ne gibi projeler üretip, Osmaniye'nin eğitimine, sanayisine ve benzerlerine katkıda bulunacağız diye güzel düşünüp projeler üretin. Çünkü o projeleri biz ödüllendiriyoruz.

Osmaniye'de çok güzel bir enerji var o enerjiyi hep birlikte sinerjiye dönüştüreceğiz, güzel sonuçlar elde edeceğiz. Onu da hep birlikte yapacağız."  diye konuştu.

Şube Müdürü Sarıdağ, Maarif Müfettişleri Başkanı Zuhal İnce, Okul Müdürü Abdullah Erdem ve basın mensupları öğrencilere karnelerini dağıttı. Daha sonra ise dereceye giren öğrenciler madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar